JayDee píše:
paca píše:
Zadní nárazník zkus sehnat "jetý", cenovka bývá okolo 4-5tis
no jetý bych to sehnal klidně celý ale nevim jak, hledal sem snad všude..na vrakáču to asi ani nemá smysl, bo buď to bude mr*lý na předek nebo na pr*el žejo..nebo jako minimálně to třeba nebude sedět..tady ty díly na 36ky konkrétně se hledaj fakt blbě, to sem ani netušil..

Ony jsou ty nárazniky docela drahy, na to, že je to jen kus plastu či laminátu... a hlavně to docela nasere, když do tebe na parkovišti někdo nacouvá nebo ťukne a když přijdeš k autu, tak už tam viník není....
Mě už někdo stihnul škrábnout zadni náraznik, mám tam rýhu asi 5cm dlouhou a vubec nevim, kdo mi to udělal... A to mám auto teprve 2 týdny.
Jinak já mám (exteriér v M-paketu) teda nevím, jestli je to origo, nebo nějaká tuning napodobenina, ale vypadá to celkem dobře...

Ty zástěrky už jsem sundal... tohle jsou fotky když jsem auto koupil, ještě se zlínskyma SPZ
Pokud ti můžu poradit, tak prolez nějaké tuning shopy, tam by měli mít "napodobeniny" M-kových spoilerů a za 1 dáš tak 3 - 4 tisíce... vzhledově to vypadá skoro stejně