PeteBMW píše:
martini píše:
Jenomže emoce v tomhle rozhodování hrajou roli - kdyby ne, tak bych v tuhle chvíli uvažoval, jakou si vybrat barvu na Fabii

Pokud mluvíš o emocích, tak já mám blbého 2litra E36 a zvuk je PARÁDA! Párkrát sem byl vožen v E39 530d bratrancem, šlápnul na to a... no jede to fajně (i když kvůli váze ne zas tak moc, 328i, 323i by tomu natrhry prdel), ale u vyšších otáček WTF?? KDE JE ZVUK MOTORU? Jenom nějaký nespecifický hukot. Pak mě taky kdysi svezl v E46 320d jóó, tež jede dobře (ovšem moji "líné" 320i mezi dědinama ujet nedokázal) a ve vyšších otáčkách jsem neslyšel vubec nic - jen vzduch. No... zas tam je "kopačka" ve 2000 otáčkách. Emoce? Nejsou.
Jeho dlouhodobé spotřeby, co jsem zahled na boardcompu:
E46 320D: 6.7 l/100km
E39 530D: 7.6 l/100km
To mě utvrdilo vtom, že nechci dýzla a jdu do 323i, nebo 328i. Ty cca 2 litry navíc dlouhodobé spotřeby mi už teď vynahradil můj 2litr zvukem. A co teprv 2.5l (2.8l) motor? Jupí
Myslím, že máš rozhodnuto

Já mám na té 323i sportovní K&N filtr a nějakou decentní sportovní koncovku (není to žádnej uřvanej remus), ale když někoho předjíždím a motor se dostane na 3,5 - 6 tisíc, tak to rezonuje jak kdyby jsi seděl v mustangu, takže ono je někdy docela problém mít lehkou nohu, když víš že od 3,5 tisíc začíná ten zdravej zvuk

naftu bych asi nechtěl, je tam hodně věcí ktery se můžou posrat a zvuk oproti benzínu nic moc