mě spadla huba když mi
známej zařídil pojistku na rok za 2.680,-Kč i na filcku jsem platil kdysi 4800 ale na 525tds ehm to jsem nikdy neslyšel ale přirození do ohně že nelžu!!!
TEĎ K AUTU:chytil jsem dobrej kousek e34ku sic naftu 525TDS ale trocha finanz a bude šmakózní a díly se dají sehnat hezky levně ale zase jak co - třeba automat, turbo, makovice, diferák apod tam si připlatíš. jinak jde o kult čtyřokých a masivu - takovej německej tank ale M50 mi příjde oproti golf III VR6 s téměř stejnou spotřebou o dost méně hravý ale zase jde o bezpečnost a nebezpečnost prostě až koupíš uvidíš a jestli jsi se vyblbnul s toys for babyes tak si pořiď BÁWKO. a neopovrhuj ani e30tkou třeba i v 1,6 se 101 koníkama k poměru váhy auta a tomu že poznáš co kde na jakym místě najdeš a opravíš na koleni doma v uvozovkách je to hezounký auto hlavně v origu s decentním lízem a pár doplňků od AC schnitzer ,, AC SCHNITZEL" , pač to je fakt řízek !!! I ta mi rukou prošla sic také automat ale luxusní červenej ďáblík v kupéčku byl jak z výrobní linky když jsem jej kupoval a se slzama v očích prodával jelikož dítě na cestě což je další faktor pro rozhodování. Teď jsem výsostně spokojenej ale uvažuju o sedmičce myslím že v pětilitru a dát do plynu ale to je budoucnost a těžká masírka ale na to nemam ještě zkušenosti abych ti s tímhle radil. býval jsem golfař deset trojek různých obsahů jedna dvojka a pasat B3. Těžce se klidním se střídáním aut během 6ti let nyní tento kousek je 32 vůz ale snad vydrží pač ta garáž a honit se kolem káry mne nepřejde asi dlouho.
JINAK VÁS TU CHCI VŠECHNY POZDRAVIT JSEM TU NOVÝ, BUDU RÁD ZA KAŽDOU RADU KTEROU DOSTANU A S ČÍM BUDU MOCT V OBLASTI BMW SE PODĚLÍM - MIMO PŮJČENÍ KÁRY
zatím nevím kam zde na co psát tak tento článek jsem vytvořil v rychlosti a napleskal páté přes deváté. brzy se adaptuji.
ahoj Mirek