BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je úte čer 24, 2025 5:27 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: koupě Bmw e34
PříspěvekNapsal: stř črc 28, 2010 8:54 pm 

patmat1928 píše:
Blackie píše:
4.0 cca 4800kč... :D

To je nějaký divný??? :?:

Divný to není... Kooperativa,jen musíš vědet co máš dělat... :P

PříspěvekNapsal: stř črc 28, 2010 9:49 pm 

tyvole ja mam za 3,5 něco přes 6000 taky u koop a furt jsem si myslel že jak je to super cena :lol: :? ale lepči než když volala s ČP jestli nechci pojistit a že mi uděla supr cenu z tabulkovych 13 na 11t :)

PříspěvekNapsal: čtv črc 29, 2010 4:44 pm 

dvoulitr a platím 3500,-

Osobně doporučuju 2,5ku - jsem z toho 2litru trochu nešťastnej - dřív to bylo super (po přesednutí z faka) ale po nalítání 30 000km musí říct, že je to jebka líná a 2,5ka je o poznání živější s podobnou spotřebou.

Ceny dílů ??? pokud to jsou díly z jiných aut - převodovka, nápravnice, atd...... tak je to vše za hubičku - pokud se měněj takový ty spotřební věci jako silentbloky a podvozkový (spotřební věci) tak druhovýroba je taky dost levná- ale vyplatí se nešetřit a koupit dražší origo díly - vydržej dalších 16 let ;)

I´m Dj Pioneer rulezz

PříspěvekNapsal: čtv črc 29, 2010 9:09 pm 

Jojo 2litr ten se probouzí až kolem 3500-4000 otáček. Mám ho v 3er a taky chci co nejdřív změnit na 2.5litr...i když není to až tak strašné. Ale E34 je o dost těžší - tam o tom ani neuvažuj! Byl byto lenochod.

PříspěvekNapsal: sob črc 31, 2010 9:30 pm 

Spíš si myslim,že při koupi BMW není povinný ručení na prvním místě... Jako je rozdíl jestli člověk platí 10 000 nebo 5000,ale tohle se dá vždycky nějak udělat 8-)

PříspěvekNapsal: sob lis 20, 2010 3:19 am 

mě spadla huba když mi známej zařídil pojistku na rok za 2.680,-Kč i na filcku jsem platil kdysi 4800 ale na 525tds ehm to jsem nikdy neslyšel ale přirození do ohně že nelžu!!!

TEĎ K AUTU:chytil jsem dobrej kousek e34ku sic naftu 525TDS ale trocha finanz a bude šmakózní a díly se dají sehnat hezky levně ale zase jak co - třeba automat, turbo, makovice, diferák apod tam si připlatíš. jinak jde o kult čtyřokých a masivu - takovej německej tank ale M50 mi příjde oproti golf III VR6 s téměř stejnou spotřebou o dost méně hravý ale zase jde o bezpečnost a nebezpečnost prostě až koupíš uvidíš a jestli jsi se vyblbnul s toys for babyes tak si pořiď BÁWKO. a neopovrhuj ani e30tkou třeba i v 1,6 se 101 koníkama k poměru váhy auta a tomu že poznáš co kde na jakym místě najdeš a opravíš na koleni doma v uvozovkách je to hezounký auto hlavně v origu s decentním lízem a pár doplňků od AC schnitzer ,, AC SCHNITZEL" , pač to je fakt řízek !!! I ta mi rukou prošla sic také automat ale luxusní červenej ďáblík v kupéčku byl jak z výrobní linky když jsem jej kupoval a se slzama v očích prodával jelikož dítě na cestě což je další faktor pro rozhodování. Teď jsem výsostně spokojenej ale uvažuju o sedmičce myslím že v pětilitru a dát do plynu ale to je budoucnost a těžká masírka ale na to nemam ještě zkušenosti abych ti s tímhle radil. býval jsem golfař deset trojek různých obsahů jedna dvojka a pasat B3. Těžce se klidním se střídáním aut během 6ti let nyní tento kousek je 32 vůz ale snad vydrží pač ta garáž a honit se kolem káry mne nepřejde asi dlouho.

JINAK VÁS TU CHCI VŠECHNY POZDRAVIT JSEM TU NOVÝ, BUDU RÁD ZA KAŽDOU RADU KTEROU DOSTANU A S ČÍM BUDU MOCT V OBLASTI BMW SE PODĚLÍM - MIMO PŮJČENÍ KÁRY :lol:
zatím nevím kam zde na co psát tak tento článek jsem vytvořil v rychlosti a napleskal páté přes deváté. brzy se adaptuji.

ahoj Mirek ;)

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]