Tak jsem si koupila nové auto, E36 compact, moc pěkný ve velice zachovalém stavu, po novém laku... I když jsem tři roky nazpátek tvrdila, že bych si ho nikdy nekoupila, protože pod pojmem BMW si představuji velkou limuzínu se stádem bujných koní pod kapotou, teď jsem změnila názor, moc se mi líbí
Dva měsíce mi stálo před domem s poruchou, ale předevčírem mi to konečně opravili a vyjela jsem na výlet z Prahy do Liberce - bylo krásně, tak jsem se nebála šlápnout na plyn

Jedu si hezky tak 150 - 160 km/h v pravém pruhu a vidím před sebou autobus, co jede 90, tak jsem ho začala plynule předjíždět, mezitím mně dohnala nová A8 audi a lepila se mi na zadek

Najednou jsem pár metrů před sebou uviděla jakýsi kus něčeho šedého přímo uprostřed pruhu - vpravo vedle mně autobus co jsem předjíždela, za mnou asi 3 metry nalepená Audina. Nezbylo mi nic jiného, než "TO" prostě přejet, protože vyhnout se ani brzdit nebylo myslitelné. Ozvala se strašná rána a pak už jen takový zvuk, že něco táhnu pod autem, předjela jsem tedy ten autobus a zastavila na pumpě, co byla naštěstí asi už jen 600 metrů daleko, zastavila a s hrůzou jsem vylezla z auta, podívat se, co se stalo. Nárazník vydržel, akorát mi trošku praskla mlhovka, ale jen nepatrně ale zespoda byl zaseklý ten velký kamioňácký nárázník. S pomocí ochotného pána, co si všiml, jak si nad tím lámu hlavu jsem ten nárazník vytáhla, bohužel ale i s mým plastem co chrání spodek auta. S tím plastem ještě šel jakýsi plastový díl ke kterému šly nějaké kabely. Od té doby mi nefunguje teploměr a auto s každým startem hlásí, že jsou venku -4 stupně
V servisu mi řekli, že se nic závažného nestalo, jen potřebuji nový kryt a ten teploměr - i s prací asi 6.000Kč. Není to moc, ale štvě mně, že to zaplatím a nemůžu za to...
Kdo je podle Vás odpovědný za tu škodu? Já, majitel toho nárazníku a nebo správa silnic a dálnic?