BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je úte čer 24, 2025 12:13 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: kolik stojí ...
PříspěvekNapsal: pát úno 26, 2010 12:24 am 

M30B35 mám doma je kompletní ... jezdil ... měl 365 koní a teď má dvě díry v bloku ... :? ... mám auto kde je M50B25 tak bych si pohrál s ním popř bych sehnal M52B28 bo jaký to má označení ... každopádně chci něco co bude aspoň trochu připomínat to co tam má bejt a to M30 vůbec nepřipomíná ... už takhle budu mít při technickej trochu problém a mít v autě eště jinej motor ... :| ... to bych spíš chtěl 525ix a do toho postavit etu s turbínou ... na sprinty idelní ... ;)

PříspěvekNapsal: pát úno 26, 2010 1:42 am 

M106B32 si sezen , foukanejch 250 baworackejch koni a mas klid :)

jooo logika ze za 200 muzu mit alpinu to mozna jo...ale opravoval si tam nekdy neco ? shanels dil atyp ? nechtel bych to :lol: treba jen takovej alpina pist..hm lahudka pro penezenku :lol:

pokud se chces dosta na neco pod 300 koni nevim proc chces turbo kdyz existuje mnohem vicerovariant vykonove stejnych a jednodussich ;) at uz M60(S62) , S50 , S38 , ( S87 :lol: ) ja vim turbo je turbo ,ale turbo kone z atmosferickyho motoru maji kratkou zivotnost...bohuzel,ale je to taaak :(

PříspěvekNapsal: pát úno 26, 2010 1:10 pm 

tu M30b35 sem kupoval už děravou ... vzal sem si z ní: turbo, střiky plně programovatelnou řj a intercooler + nějáký trubky a hadice ... hlavu sem prodal a zbytek hodil do šrotu ... více méně mám všechno + - co budu potřebovat a samotná přestavba (věci do motoru) mě vyjde do 15 000,- ... takže nad tím silně uvažuju ... kolik by stál samotnej kompresor na M50b25? víc toho nepotřebuju "všechno" mám ...

PříspěvekNapsal: pát úno 26, 2010 1:19 pm 

samotny kompresory prodava hanz na bmwklubu... www.streetpro.cz ;) myslim je to do dvacky tak nejak ;)

PříspěvekNapsal: pát úno 26, 2010 2:15 pm 

MattyX píše:
samotny kompresory prodava hanz na bmwklubu... http://www.streetpro.cz ;) myslim je to do dvacky tak nejak ;)

díky ... mno kompresor kerej by mi stačil by byl za 10 000,- to docela de ... ;) ... čekal sem 20tis a víc ... nemám žádné realné zkušenosti s kompresorem tak uvidím jak to dopadne ... je tu kdyžtak někdo kdo by popřípadě poradil? ... každopádně díky ... :)

PříspěvekNapsal: úte bře 09, 2010 1:06 pm 

Nebo další alternativa. Pokud ti jde o to mít auto s nejlepším výkonem poměr váha a skvělé zrychlení s maximálkou, tak doporučuji kup E34 540i 6kvalt nebo M5 a odstroj ji a jsi o cca 200kg dole.
Tím se ti zlepší maximálka i zrychlení na cca 5s (540i) a jsi na urovní M5 E39. pokud to kompletně upravíš vačky, brzdy, výfuk atd. jsi na skvělém výkonu za rozumné peníze.

Nejlevnější je prostě pořídit výkonější auto a snížit váhu. 200kg u 5ky není problém. :twisted:

PříspěvekNapsal: úte bře 09, 2010 7:21 pm 

Loki píše:
M30B35 mám doma je kompletní ... jezdil ... měl 365 koní a teď má dvě díry v bloku ... :? ... mám auto kde je M50B25 tak bych si pohrál s ním popř bych sehnal M52B28 bo jaký to má označení ... každopádně chci něco co bude aspoň trochu připomínat to co tam má bejt a to M30 vůbec nepřipomíná ... už takhle budu mít při technickej trochu problém a mít v autě eště jinej motor ... :| ... to bych spíš chtěl 525ix a do toho postavit etu s turbínou ... na sprinty idelní ... ;)

Nevím co řešíš :roll:

Na sprinty jedině 4litr a váhu dolu.(-200kg) jsi na 1,4tuny ....
Ostrá vačka a výfuk ti dají 40-60koní. a jsi na cca 360koních a když to uděláš bude to jiné kafe.
pak to auto pojede jak z praku. Klidně dáš porsche nebo něco jiného. počítej výkony kolem 5s 0-100 a 300max.
Mužeš to upravit převodama na lepší zrychlení vůči maximálce ...

Postav jedno auto ale pořádně. nemá smysl si hrát s několika vrakama ...a mít furt nula nula nic. nebo něco co ti nevydrží. Pak do toho nasypeš ale auto oničem.

Když děláš pořádnej stroj chce to mít dobrej základ a počítej že musíš udělat podvozek brzdy ... atd. ;)

PříspěvekNapsal: úte bře 09, 2010 11:17 pm 

cece chtel bych videt ty vacky co s lauftem udelaji 40-60 koni , k cemu ti je pak vyfuk kdyz sani je zachovany seriovy ;)

PříspěvekNapsal: úte bře 09, 2010 11:24 pm 

Filozof píše:
Loki píše:

Nevím co řešíš :roll:

Na sprinty jedině 4litr a váhu dolu.(-200kg) jsi na 1,4tuny ....
Ostrá vačka a výfuk ti dají 40-60koní. a jsi na cca 360koních a když to uděláš bude to jiné kafe.
pak to auto pojede jak z praku. Klidně dáš porsche nebo něco jiného. počítej výkony kolem 5s 0-100 a 300max.
Mužeš to upravit převodama na lepší zrychlení vůči maximálce ...

Postav jedno auto ale pořádně. nemá smysl si hrát s několika vrakama ...a mít furt nula nula nic. nebo něco co ti nevydrží. Pak do toho nasypeš ale auto oničem.

Když děláš pořádnej stroj chce to mít dobrej základ a počítej že musíš udělat podvozek brzdy ... atd. ;)

já to nechci na sprinty ... :roll: ... ale na běžný jaždění ... V8 zatím nechci ... už mám jednu vyhlídlou ale musím si eště počkat ... ;) a nechci kupovat nějáký auto s tím že nevím co to je ... bůh ví co koupit a vyměnit (podvozek a tak) když mám E34 M50b25 v dost dobrym stavu ... jediný co mě trápí sou prahy ... vše je nové nebo zánovní od původního a předpůvodního majitele od kompl repasu zadní nápravy přez kardan spojku tlumiče s po brzdy ... a je to v plynu ... s majitelem se dobře znám ;) a to auto sem měl každej den na očích ... jen chci trochu přifouknot pro běžný ježdění a plánuju si autoo nechat do jeho konce i kdybych měl dělat generálku motoru ... časem bude V8 ale furt chci doma 6ti val ... ten motor mi vyhovuje ... M5 nechci ... omlouvám se a nechci hanit když M5 tak E39 nevím jak na tom to auto je - poruchovost únava materiálu ... jestli by někdo mohl poradit jestli ano nebo ne a proč děkuji ...

Naposledy upravil Loki dne úte bře 09, 2010 11:27 pm, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: úte bře 09, 2010 11:26 pm 

error ... smazat ... :oops:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]