Filozof píše:
Loki píše:
M30B35 mám doma je kompletní ... jezdil ... měl 365 koní a teď má dvě díry v bloku ...

... mám auto kde je M50B25 tak bych si pohrál s ním popř bych sehnal M52B28 bo jaký to má označení ... každopádně chci něco co bude aspoň trochu připomínat to co tam má bejt a to M30 vůbec nepřipomíná ... už takhle budu mít při technickej trochu problém a mít v autě eště jinej motor ...

... to bych spíš chtěl 525ix a do toho postavit etu s turbínou ... na sprinty idelní ...

Nevím co řešíš
Na sprinty jedině 4litr a váhu dolu.(-200kg) jsi na 1,4tuny ....
Ostrá vačka a výfuk ti dají 40-60koní. a jsi na cca 360koních a když to uděláš bude to jiné kafe.
pak to auto pojede jak z praku. Klidně dáš porsche nebo něco jiného. počítej výkony kolem 5s 0-100 a 300max.
Mužeš to upravit převodama na lepší zrychlení vůči maximálce ...
Postav jedno auto ale pořádně. nemá smysl si hrát s několika vrakama ...a mít furt nula nula nic. nebo něco co ti nevydrží. Pak do toho nasypeš ale auto oničem.
Když děláš pořádnej stroj chce to mít dobrej základ a počítej že musíš udělat podvozek brzdy ... atd.

já to nechci na sprinty ...

... ale na běžný jaždění ... V8 zatím nechci ... už mám jednu vyhlídlou ale musím si eště počkat ...

a nechci kupovat nějáký auto s tím že nevím co to je ... bůh ví co koupit a vyměnit (podvozek a tak) když mám E34 M50b25 v dost dobrym stavu ... jediný co mě trápí sou prahy ... vše je nové nebo zánovní od původního a předpůvodního majitele od kompl repasu zadní nápravy přez kardan spojku tlumiče s po brzdy ... a je to v plynu ... s majitelem se dobře znám

a to auto sem měl každej den na očích ... jen chci trochu přifouknot pro běžný ježdění a plánuju si autoo nechat do jeho konce i kdybych měl dělat generálku motoru ... časem bude V8 ale furt chci doma 6ti val ... ten motor mi vyhovuje ... M5 nechci ... omlouvám se a nechci hanit když M5 tak E39 nevím jak na tom to auto je - poruchovost únava materiálu ... jestli by někdo mohl poradit jestli ano nebo ne a proč děkuji ...