BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je úte čer 24, 2025 6:39 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: BMW E36 Coupe - typy barev
PříspěvekNapsal: úte čer 28, 2011 7:17 pm 

Chobot píše:
EdyBoyS píše:
Taky jsem z toho zmatenej, ale bude to bud ta samoa-blau nebo granitsilber metalic.
Každopádně oni na technické stejně vystaví doklad s českým názvem a tam bude "šedá metal." nebo "světle šedá metal."

No podle toho co jsem koukal na sem vloženou ´tabulku´ barev tak samoa blau bude mít nádech modré(což je ostatně i z názvu patrné). Granitsilber metalic je prostě šedá.
Každopádně šedá metla taky dobrá :D Spíš sem myslel původně, že budeš něco dolakovávat. Co budeš mít napsaný v techničáku je vcelku jedno, budeli to alespoň trochu odpovídat.

časem to chci hodit do zářivě zelené metalízy, ale vůbec nevím kdy přesně, a jestli nebudou jiné plány, takže nechám akorát nalakovat ten předni náraznik a zrcátka z červenyho kupéčka do té šedé metly a nechám si to napsat do TP, že je to šedá metalíza... Za změnu barvy je ten poplatek minimální, ale hlavně aby nebyl s policajtama problém, že mám šedy auto a v TP napsany červená...

PříspěvekNapsal: úte čer 28, 2011 8:28 pm 

EdyBoyS píše:
časem to chci hodit do zářivě zelené metalízy, ale vůbec nevím kdy přesně, a jestli nebudou jiné plány, takže nechám akorát nalakovat ten předni náraznik a zrcátka z červenyho kupéčka do té šedé metly a nechám si to napsat do TP, že je to šedá metalíza... Za změnu barvy je ten poplatek minimální, ale hlavně aby nebyl s policajtama problém, že mám šedy auto a v TP napsany červená...

Jo, zelená bude dobrá, i když já sem spíš na žlutou 8-) Jo přepsat každopádně, já psal když to alespoň trochu odpovídá což červená s šedou.....to by museli být orgáni barvoslepí :lol:

PříspěvekNapsal: stř čer 29, 2011 9:26 am 

EdyBoyS píše:
Za změnu barvy je ten poplatek minimální, ale hlavně aby nebyl s policajtama problém, že mám šedy auto a v TP napsany červená...

a další problém by nastal na STK ;)

EdyBoyS píše:
časem to chci hodit do zářivě zelené metalízy...

co to je zářivě zelené metalíza? zelená e36tce moc nesluší, co mě se líbí tak je cosmoschwarc nebo dakar gelb

Obrázek

PříspěvekNapsal: stř čer 29, 2011 7:08 pm 

tak estly myslis tuhle zelenou http://www.google.cz/imgres?imgurl=http ... 29,r:2,s:0

tak ta je celkem pekna ale radsi bych to nechal v ty samoa blau pac jich je minimum nic proti cerny ale tech je opravdu az mooooc :D

PříspěvekNapsal: čtv čer 30, 2011 6:04 pm 

paca píše:
EdyBoyS píše:
Za změnu barvy je ten poplatek minimální, ale hlavně aby nebyl s policajtama problém, že mám šedy auto a v TP napsany červená...

a další problém by nastal na STK ;)

EdyBoyS píše:
časem to chci hodit do zářivě zelené metalízy...

co to je zářivě zelené metalíza? zelená e36tce moc nesluší, co mě se líbí tak je cosmoschwarc nebo dakar gelb

Obrázek

Mě se zas ta žlutá vůbec nelíbí, vypadá to moc obyčejně a navíc takovou žlutou má kdejaky auto...

Mám na mysli tuhle zelenou
Obrázek
Tu nemá na E36 nikdo z ČR! ještě si tam domysli černy alu kola s leštěnýma límcema, černy okna a karbonovy zrcátka... No už se nemůžu dočkat, časem dokoupim i Mkovy sedačky, velkej OBC, digi klimu a podobně ;)
Doufám, že na Jaře už budou základní úpravy hotový a budu to moct ukázat na srazech 8-)

A že Báwu nesluší zelená, tak to je věc názoru... Mrkni třeba na tohle:
Obrázek

nebo v reálnější podobě na tohle:
Obrázek

Nic hezčího a originálnějšího snad být už ani nemůže... Nemůžu se dočkat, až budu mit auto dle svých představ :D

PříspěvekNapsal: čtv čer 30, 2011 6:08 pm 

Mimochodem tohle je taky naprostá nádhera, teda až na ten sprasenej zadni blatník

Obrázek

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]