BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je stř čer 03, 2026 11:42 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Zajimave
PříspěvekNapsal: úte bře 23, 2010 11:28 pm 

Demostenes :lol: jen do něj,další kvůli komu chci pryč :lol: :lol: :lol:

PříspěvekNapsal: stř bře 24, 2010 11:05 am 

DestinyE34 píše:
Dík nepho ;) ,ale jedu tam hlavně kvůli lidem...češi mě neskutečně **** ******* **** ******* :V a to že jsou tam lepší prychy je jen krásný bonus :D

Pokud se chystáš do anglie, tak doufám,že tě neserou Poláci. Těm se tam nevyhneš 8-)

PříspěvekNapsal: stř bře 24, 2010 2:39 pm 

Jo no.Poláci :evil:
:lol:
štve mě hodně tipů lidí,asi tak i já štvu je :D ,ale tady mě lidi štvou a ještě nemám prachy,tam budu mít buď klid,nebo prachy,nebo všechno :P

Takže v pohodě...

Ohledně jakých koliv rad a tipů..co mít do GB nachystané,papíry blbosti a jak to tam chodí budu nesmírně rád,chci si sehnat takovou knížku,kde je vše popsané,ale pokud má někdo vlastní zkušenost,klidně se podělte...díky ;)

PříspěvekNapsal: čtv bře 25, 2010 2:43 pm 

Byl jsem 5 let v Holandsku. Dělal jsem dáse říct nekvalifikované práce. Ale když se na to tak podívám, tak to co je tam nekvalifikovaná práce tak na to v ČR musíš projít 2kola výběrového řízení a ještě mít maturu, takže... Tam tě vemou, aniž by tě vůbec viděli, když vidí za týden, že to nedávaš, tak pápá... Je tam strašně flexibilní trh práce , všechno jde přes agentury práce. A dokonce i klasický Holanďan nastoupí přes agenturu, po měsíci,dvou, nebo třech když je sním firma spokojená nabídne mu pevnou smlouvu. Cizinci to nabídne tak po roce. Takže z toho vyplýva, že když děláš přes agenturu, můžou tě kdykoliv vyhodit. Na tvé místo už čeká dalších 10 (poláků). :mrgreen: První 2 roky jsem ty poláky nedával, ale jak sem byl furt převážně jen snima, tak jsem se naučil dobře polsky, no pak mě žrali jako blázen. Oni totiž čechy strašně žerou, jen čech jim nedá šanci. :mrgreen: Takže poslední 2 roky jsem si kolem sebe udělal pořádek a image a mám i pár dobrých kámošu poláku, které určitě pojedu navštívit do NL, nebo PL. Asi tak o NL. :idea:

PříspěvekNapsal: čtv bře 25, 2010 3:47 pm 

Demostenes píše:
nehpo píše:
j tak je blbost ist na blind do zahranicia...

Kdo rika, ze na blind? Ocividne vubec netusis, jak se dnes hleda kvalifikovana prace. Vis o me uplny kulovy, tak se zdrz svych naprosto spekulativnich komentaru. Ja kdyz reknu ze neco delam, tak to delam. Konec.
Ja se taky neseru do toho, co jsi delal ci ne a nezpochybnuju to, zda jsi byl ci nebyl v Barcelone. Stejne tak bych mohl rict, ze takovy pablb jako ty byl v Barcelone leda tak na tripu a zacit tvrdit, ze to neni pravda, ze si vymyslis. Prijde ti takova komunikace normalni? Jestli ano, je mi te lito.

aaaau to bolelo :mrgreen: tak kedy sa chystas a kam teda?

a viem ze si velmo schopny - stvoril si super projektor...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]