Komplikace ty já mám furt a ne jen o vánocích...
Joo začla zima jak svině tak se přitelkyni vybila baterka u auta, tak hledám nabíječku a po půl hodině už s nervama v kýblu jsem jí našel v bordelu, jdu s ní k autu a na blátě mi to uklouzlo a spad jsem držkou a celym bokem do sraček a ta 5tikilová nabíječka mi v tom vylítla z ruky a spadla na zemi přímo na zmrzlý prsty...Potom když jí zapojuju, tak si dám dvakrát do palice o haubnu...Bejt to moje auto tak už by asi bylo v plamenech a já bych se o něj ohříval...
Co teprv když mám moje auto na prodej a ráno k němu příjdu a vymrdanej zámek od nějakýho feťáka...Auto mi stálo u baráku u plotu pod oknama a v roubenkový ulici

Takže teď působí dobrým dojmem ještě když mám nemístní SPZ a furt se tady pohybuju...Nastal den výměny a ne prodeje, byl jsem domluvený na výměnu s člověkem z Brna že se sejdeme na půl cesty, a asi hodinu před tím než jsem měl vyjíždět mi do auta najel brejloun s omegou, takže v prdeli blatník a umělej lem...(Saxo VTS) Takže jsem jel akorát tak do prdele...
Nebo když minulej rok touhle dobou jedem z posranejch nákupů když už jsem opravdu vyřízenej a mladá si potřebuje odskočit...Měl jsem tenkrát sierru a pořád ne a ne najít místo kde mi na to měla klid...Pak najdu cestičku, vjel jsem do ní a dával jsem si pozor abych na sněhu nezapadnul, pak se otáčim a jelo auto...kokot v něm jel celkem rychle a na tom sněhu by byl hned ve mě, tak jsem zajel ke straně a v tu ránu jsem byl ve škarpě...HODINU jsem se z ní snažil dostat, házel jsem pod kola všechno, bez rukavic a čepice jsem byl uplne promrzlej a zasranej, až pak přiběhnul pán co furt slyšel vytáčet auto

a skočil pro popel a lopatu....dohromady asi hodinu a půl a byl jsem venku...Díky mu!Jinak bych tam byl asi do jara...Aby to nebylo málo tak po tom hodinu a půl trápení a hrabání auta mi došel benzín pár KM před benzínkou...neměl jsem kanistr, nic...tak jsem vyrazil pěšky směr benzínka protože holt nikdo nebyl po ruce...Cestou jsem stopoval...NIKDO! Šel jsem okolo autoservisu...nemají ani litr benzínu i když jsem řekl že bych jim ho dobře zaplatil...Zkoušel jsem i pár domů po cestě a asi vypadám jak čert že mi nikdo neotevřel...Došel jsem až ke známým a přítelkyně strýc měl trošku benzínu na záchranu...Takže zase hurá zpátky...Jenže co ho asi nenapadlo říct že to byl půl století starej special, a auto mi s ním prostě v tý zimě nějak nekamarádilo, tak jsem dokuckal na benzinku, po většim natankování to bylo OK...
Aby toho nebylo málo, za pár dnů jsem po tomhle hroznym dni ležel nastydlej v teplotách jako kráva...
...Díky za přečtění, citím se líp