BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je stř čer 03, 2026 11:41 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: vánoce a samé komplikace
PříspěvekNapsal: sob pro 19, 2009 12:53 pm 

Tak mi přijde že čím více se blíží vánoce tím více komplikací se děje.
Nebo mám ted období že se všechno .....sere

Pul roku vše funguje jak švýcarské hodinky a ted se to najednou sesypalo.

Nejprve jsem píchnul pneu. Tak jsem v zimě a ve tmě vyměnil pneumatiku a dojel o servisu nechal opravit, zmrzlej a zničenej protože jsem nemohl povolit šrouby.
Potom nastal další den a auto nechtělo startovat. Takže baterka koupená vyměněno.
Pak jsem si roztrhl drahou bundu což mě docela vytočilo.
Potom jedu nakoupit do centra stahuji okno u řidiče a když jede nahoru praskne v tom něco a okno se uplně vylomí tak to vypadá že něco ve vnitř prasklo nějaké táhlo. Okno jsem vytahl nahoru s pomocí a přiržením a nějak zázračně drží. To musím ještě vyřešit.
No a když ted jedu domu tak mi praskne čelní sklo (cca 80cm rýha) :shock:

Skvělá věc - zapnout topení a dat to pouze na sklo když je venku -13 C toho jsem si ovšem všiml až okno prasklo. navíc to byla moje chyba napul, ale ted už je to jedno. Když mě zastaví policie asi mě odjet nenechá. přitom musím jezdit denně docela hodně.
Už jsem objednanej na pondělí.

Má někdo podobné zážitky?
Mě přijde že to snad už není možné. Tolik problemu během kratke chvile.
Věřím že se to zase uklidní jinak to snad nema konce... :(

Předmět příspěvku: Re: vánoce a samé komplikace
PříspěvekNapsal: sob pro 19, 2009 1:24 pm 

Za to může ten zk*rvenej mráz, včera jsem řešil sračky kolem auta, měl jsem si jet vyzvednou auto ze servisu, jeli jsme sprinterem, najednou automat skočil do náhradního režimu a šla jen sekvence do 3ky, tak jedeme zpět, že na to kašlem a najednou to zase začalo chodit :roll: tak to zase otočíme :lol: přijedu do servisu a zjistím, že pan mekanik s autem najezdil 470 km (napadl sníh že) byla tam plná lpg :roll: Tak jsem mu to strhnul a jel na benzinku. Mráz jak svině, dech mi namrzal na okně, prostě paráda :roll: Přijedu na benzinku, otevřu víko kufru, abych natankoval, ale víko mrazem nedrží a pořád padá. tak jsem ho těch pár minut držel, úplně zmrzlé ruce, nasranej až na půdu :roll: Po dotankování sundám tu pistoli a zjistím že plyn lehce uniká, asi se na té kuličce udělala námraza a netěsní :roll:
To už na mě včera bylo moc :D

PříspěvekNapsal: sob pro 19, 2009 3:41 pm 

no aspoň si smůlu vybereš dopředu :) ja jsem včera večer( :roll: ) uymyl auto wapkou a za par hodin nemoh otevřit ani jedny dveře :lol: :?

PříspěvekNapsal: sob pro 19, 2009 4:00 pm 

V klidu, taky mi teď nějak nic nevychází..

A ta wapka... super nápad :lol:

Napište SZ.

PříspěvekNapsal: sob pro 19, 2009 8:56 pm 

mam v tranzitu tři dny zmrzlej ostřik což je za jízdy hnus,šéf šetří na nepravim místě a před mrazama mi zředil vodou ostřik,se slovy,že se musí šetřit,zejtra se ho zeptám,jestli si to ředí i na svý nový vitaře,třeba mu mohla rupnout nádržka :twisted:

PříspěvekNapsal: ned pro 20, 2009 12:32 pm 

nemrzka v ostřikovačích ti stejně nepomůže...mam do -30 a včera jsem cestou ostříknul okno,stěrače zajely do půlky okna a přimrzly... jsem musel zastavit a škrábat okno :lol:

PříspěvekNapsal: ned pro 20, 2009 6:53 pm 

budu zejtra vystrkovat palici,z tranzita,bych viděl :P

PříspěvekNapsal: pon pro 21, 2009 2:08 pm 

Komplikace ty já mám furt a ne jen o vánocích...

Joo začla zima jak svině tak se přitelkyni vybila baterka u auta, tak hledám nabíječku a po půl hodině už s nervama v kýblu jsem jí našel v bordelu, jdu s ní k autu a na blátě mi to uklouzlo a spad jsem držkou a celym bokem do sraček a ta 5tikilová nabíječka mi v tom vylítla z ruky a spadla na zemi přímo na zmrzlý prsty...Potom když jí zapojuju, tak si dám dvakrát do palice o haubnu...Bejt to moje auto tak už by asi bylo v plamenech a já bych se o něj ohříval...

Co teprv když mám moje auto na prodej a ráno k němu příjdu a vymrdanej zámek od nějakýho feťáka...Auto mi stálo u baráku u plotu pod oknama a v roubenkový ulici :D Takže teď působí dobrým dojmem ještě když mám nemístní SPZ a furt se tady pohybuju...Nastal den výměny a ne prodeje, byl jsem domluvený na výměnu s člověkem z Brna že se sejdeme na půl cesty, a asi hodinu před tím než jsem měl vyjíždět mi do auta najel brejloun s omegou, takže v prdeli blatník a umělej lem...(Saxo VTS) Takže jsem jel akorát tak do prdele...

Nebo když minulej rok touhle dobou jedem z posranejch nákupů když už jsem opravdu vyřízenej a mladá si potřebuje odskočit...Měl jsem tenkrát sierru a pořád ne a ne najít místo kde mi na to měla klid...Pak najdu cestičku, vjel jsem do ní a dával jsem si pozor abych na sněhu nezapadnul, pak se otáčim a jelo auto...kokot v něm jel celkem rychle a na tom sněhu by byl hned ve mě, tak jsem zajel ke straně a v tu ránu jsem byl ve škarpě...HODINU jsem se z ní snažil dostat, házel jsem pod kola všechno, bez rukavic a čepice jsem byl uplne promrzlej a zasranej, až pak přiběhnul pán co furt slyšel vytáčet auto :D a skočil pro popel a lopatu....dohromady asi hodinu a půl a byl jsem venku...Díky mu!Jinak bych tam byl asi do jara...Aby to nebylo málo tak po tom hodinu a půl trápení a hrabání auta mi došel benzín pár KM před benzínkou...neměl jsem kanistr, nic...tak jsem vyrazil pěšky směr benzínka protože holt nikdo nebyl po ruce...Cestou jsem stopoval...NIKDO! Šel jsem okolo autoservisu...nemají ani litr benzínu i když jsem řekl že bych jim ho dobře zaplatil...Zkoušel jsem i pár domů po cestě a asi vypadám jak čert že mi nikdo neotevřel...Došel jsem až ke známým a přítelkyně strýc měl trošku benzínu na záchranu...Takže zase hurá zpátky...Jenže co ho asi nenapadlo říct že to byl půl století starej special, a auto mi s ním prostě v tý zimě nějak nekamarádilo, tak jsem dokuckal na benzinku, po většim natankování to bylo OK...

Aby toho nebylo málo, za pár dnů jsem po tomhle hroznym dni ležel nastydlej v teplotách jako kráva...

...Díky za přečtění, citím se líp :D

PříspěvekNapsal: pon pro 21, 2009 2:21 pm 

tyvole Tuňaku ty si to umiš užit co? :lol: ;)

PříspěvekNapsal: pon pro 21, 2009 4:04 pm 

ARMANE a to je jen procento z toho na co jsem si vzpoměl, věř mi že bych mohl psát knížku o smůle... :)

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]