Gravka píše:
jen prostě nechápu, proč jsou příspěvky tak vysoké a ani ty je nedokážeš vysvětlit. Ohánět se účetnictvím je pak hodně scestné, každý zloděj má účto v pořádku a daně jsou jen důsledkem špatného účetnictví...A když prostě po někom chci peníze, tak bych mu měl umět věrohodně vysvětlit, kam plynou.
Nevím, proč bych měl zrovna já tobě vysvětlovat účetnictví BMWklubu a ještě ke všemu tady. Jednak k tomu nejsem kompetentní a jednak ty si to stejně vysvětlit nenecháš.
Zatím každý zájemce o členství, který měl zájem, se vše dozvěděl a zřejmě nikdo kromě tebe nemá pocit, že BMWklub je banda zlodějů. Pokud se chceš stát členem, dozvíš se, co za své peníze dostaneš - co bys ještě chtěl víc ? Když se ti to zdá drahé, tak to "nekupuj", to takhle píšeš o všem, co se ti zdá drahé na cizích fórech ? Proč se tedy nezeptáš tam, kde tě to zajímá ? To je jako kdyby ses ptal v Tescu, proč mají v Globusu dražší rohlíky
Gravka píše:
A neobviňuj mě laskavě ze lží, nic z toho co jsem napsal nebyla nepravda
Lžeš a na tom trvám, plácáš tu pro zdejších pár uživatelů úderná hesla typu "BMWklub platí ubytování členům rady" nebo "že se toho strašně moc zakázalo", atd...
A kdybych to vzal úplně z gruntu, tak stránky BMWklubu jsou jeho majetkem. Takže za to, aby tam lidé jako třeba mohli byť jen nakouknout, si může říct, kolik chce. Nebo to je podle tebe taky absurdní ?
Píšeš i na jiné www stránky, kde se za přístup platí i několikanásobně víc, proč nechtějí jen stovku ? Možná ano, ale já zapomněl, že zase asi na úplně jiných fórech, už se v tom trochu ztrácím