ARMAN píše:
myslim že člověk co forumy někdy použival da za pravdu že zakladem zdraveho forumu je pokec
To je pravda. Ale právě že bmwklub není HLAVNĚ A JEN fórum - to je mylnej předpoklad všech, co se cítí ukřivděni. Naopak, fórum je součást klubu, ale ne jediná. A jak má fórum bmwklubu fungovat podle bmwklubu už napsal Jarda.
A rozdíl tohoto fóra a fóra bmwklubu je vidět na první pohled - tohle je prostě plkací fórum o čemkoli, jen má nahoře znak BMW. Ale technické informace, které tu jsou, jsou buď všeobecně známé věci nebo je to odněkud okopčené (čest výjimkám). Na fóru bmwklubu naproti tomu je technických info spousta. Pravda, není tam tolik plků jako tady kolem

Každý má přeci svobodnou volbu, jestli bude chodit sem, tam, na obě fóra a jestli si někde něco zaplatí nebo ne. Ale furt mi unikají důvody, proč někteří jedinci musí jen přiblble nadávat a bezdůvodně urážet druhé lidi, kteří třeba jen chodí i na jiná fóra...
Připadáš mi, jako schizofrenik. Mě toto fórum nevadí, ale kdykoliv mám možnost, tak si do něj kopnu. Proč sem chodíš?