Demostenes píše:
Filozof píše:
Tento rok některé firmy dojíždí podepsané smlouvy z lonska a nových je málo. Tak doufejme že to nějak přečkáme.

Znam firmy (IT), ktere maji na rok 2010 uz tolik smluv, ze nebudou stihat, ackoliv 09 byla fakt slaba....
Tim propoustenim si nektere firmy pekne nasraly do bot, protoze vyplatily ohromny odstupny a tedka ty lidi budou nabirat znova.
Jasne některé firmy jsou na tom určitě mnohem lépe a do budoucna mají skvělé vyhlídky.
Ale chování firem k zaměstnancum je dost nefér. Poctivejm lidem berou peníze a hajzlíkum se přidává. (Ne vždy je to pravidlo...)
Určitě každej co tady píšem máme v něčem pravdu nejde to paušalizovat na vše.
Třeba firmy v prumyslu jsou dost vázené na firmy které jim dávají zakázky atd.
A těm se dost ted snižily zakázky. Většímu procentu.
http://www.e15.cz/byznys/reality-a-stav ... saji-trzbyNejen tento článek ale já s těmi firmami spolupracuji takže to vidím na vlastní oči. Tady řeči rádoby zaměstnancu co do toho nevidí je hezké, ale to jsou jen vaše dojmy. Ale já to vidím protože v tom dělám a pohybuji se každý den.
Takže co se týče toho bytu když se vrátím k puvodnímu tematu. Vyčkám asi pul roku a pak uvidím jakej bude stav. A kdyžtak bych něco vzal. ono taky najít dobrej byt nebo dum je na dlouho a nejde to behem mesice. A to já musím bydlet. V lednu se musím stěhovat.
Takže podnajem je jediná možná rychlá volba.