BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je stř čer 03, 2026 11:43 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: ned úno 21, 2010 6:48 pm 

Já jsem v zásadě pro, ale pokud na to jsou dálnice a to si myslím, že v ČR nejsou. Ono je to o psychologii. Teďka je 130km/h, ale většina lidí jezdí stejně +- těch 150km/h. Prostě člověk má zakodováno, že překročit limit o 20km/h je naprosto normální(a cajti to víceméně tolerujou..). Otázkou je co se stane když se limit posune? Druhá věc je,že pokud by mělo být povoleno 160km/h, potom by mělo být zakazáno předjiždění pro kamiony.

PříspěvekNapsal: pát úno 26, 2010 2:28 pm 

PeteBMW píše:
Já jsem v zásadě pro, ale pokud na to jsou dálnice a to si myslím, že v ČR nejsou. Ono je to o psychologii. Teďka je 130km/h, ale většina lidí jezdí stejně +- těch 150km/h. Prostě člověk má zakodováno, že překročit limit o 20km/h je naprosto normální(a cajti to víceméně tolerujou..). Otázkou je co se stane když se limit posune? Druhá věc je,že pokud by mělo být povoleno 160km/h, potom by mělo být zakazáno předjiždění pro kamiony.

stou poslední větou souhlasím ... ae ...

PříspěvekNapsal: ned úno 28, 2010 4:18 pm 

Tohle by nedělalo dobrotu,páč jak už tu napsalo mnoho lidí,tak každej jezdí stejně víc než je povolená rychlost a ty dálnice většinou nejsou v takovym stavu aby na nich jel každej za každou cenu 160 a víc... :shock: Ale já osobně bych byl rád kdyby se mohlo víc,ale zatim nevim nevim...

PříspěvekNapsal: úte bře 02, 2010 10:14 am 

já bych to udělal podle podle objemu, když už nás takhle škatulkujou a musím bezdůvodně za větší objem platit víc,tak ať se taky svezu a mám nějaká privilegia. Vždyť auto s větším objemem je konstruováno na podstatně vyšší rychlosti než nějakej HaTˇaPák, auto s větším objemem má zpravidla větší gumy, vyšší hmotnost, lépe sedí na silnici a hlavně při 150km/h auto netočí skoro k omezovači a uvnitř auta je relativně klid. Já bych byl pro zavedení 150 km/h - to je taková pohodvá rychlost, kterou se občas svezu i na okrskách - stejně ten kdo má lepší káru, tak po dálnici těch 150 sviští :idea:

I´m Dj Pioneer rulezz

PříspěvekNapsal: úte bře 02, 2010 1:42 pm 

třeba úsek brno-břeclav je v poho, možná omezení u hustopečí, ale jinak ta 160tka by tam mohla být, jezdím tachometrovejch 145-150km/h a napohodu

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]