Demostenes píše:
frantisek píše:
Demo & T613: - to jsou jen Vase domenky, ze? Ci vlastnite neco jako pravni rozbor?
Znáte alespon zbezne zákon č. 480/2004 Sb?
No, ja mam z prava statnice, takze nejake pravni povedomi mam...Spis mam pocit, ze ty jsi ten zakon ani necetl. Je tam jasne receno, ze poskytoval sluzby nezodpovida za obsah, pouze pokud je tam neco protipravniho, tak je povinnen to odstranit (ale az po soudnim rozhodnuti). Dokonce ani neni povinnen ten obsah monitorovat.
A jde samozrejme jeste o to, jak by takovy pripadny soud rozhodl. Soucasne zakony nejsou schopny resit treba warez forka, takze ty si vesele funguji.
No, statnice z prava jsou prima vec. To se v zivote semtam hodi

Ted jeste ovladnout ono takrka magicke umeni zvane "porozumet psanemu textu"

Vrat se k tomu, cim jsem zacal - v textu jsem ti vytucnil Tve vyrazy (Ja to resit nebudu, je tam zdroj, tak je to OK ,......atd). Nikde netvrdim, ze musis monitorovat vsechny prispevky, ze jsi odpovedny za to, co sem lidi napisi. Pouze tvrdim, ze pri soucastne pravni uprave se drive ci pozdeji stretnes s necim, co "budes resit". Pokud si nevymyslis a provozujes i jina fora, uz bys to mel mit za sebou. Ja si take z titulu predsedy o.s. semtam dopisuji s ruznymi institucemi (tu pravnici velke soukrome firmy, tu spravce konkurzni podstaty jine firmy, pravni oddeleni krajskeho uradu, uz 2x me navstivila kriminalka ....) ,a to "pouze" vydavame maly regionalni internetovy platek
ad warez fora - zakony EU i CR nekolikanasobne zakazuji "krast" software. Na warez forech se vyskytuje kdeco - ale postihnout nekoho za shluk pismenek typu:
hxxp://ftp.demostenes.cz/ukradene/microsoft/windows7.zip - takoveho statniho zrizeni se doufam nedoziju

EDIT: a at jsme stylovi, kdyz uz resime ty nezakonne prispevky, l
oucim se pozdravem "88"