BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je pon črc 07, 2025 3:18 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Světla Angel Eyes s H1
PříspěvekNapsal: pon bře 08, 2010 2:57 pm 

elektrik píše:
Starosta píše:
Já budu nejspíš kupovat ze Států 55W xenony (H1/4300K) s doživotní zárukou, tak jich možná vezmu víc, aby se rozneslo poštovný...?

Ty seš taky doživotní záruka :lol:
To si radši koupim xenony 55w z aukra za 1500 a nemusim si rvát vlasy co to bude stát.
Však Ti je nikdo nenutí :lol:

QUbe: Počítám 40USD+67USD poštovný - abych se vešel do bezcelního limitu (cca 20USD), mohl bych vzít tak 3 sady a vyšlo by to cca na 1200 na sadu.
Po Státech mají bezplatnou doživotní záruku, což u nás je sice na prd (přes moře musíš zaplatit poštovný), ale něco to vypovídá o tom produktu.
Přijde mi to lepší než to na aukru...

PříspěvekNapsal: pon bře 08, 2010 3:00 pm 

Jinak já měl teď dva roky taky 35W HID xenony a celkem to šlo, ale posledního půl roku zlobí ballasty (startuje tu jedno tu druhý světlo pouze) a jedna výbojka svítí dokonce o chlup jinou barvou, takže fakt kvalitka. Svýho času za 1500 přes Aukro ;)
Nehledě na to, že jsem s novýma světlama od DEPA pořád nebyl spokojenej - jo, bylo to lepší, ale představuju si to teda ještě o dost lepší. Proto koukám po 55W.

Nicméně to co jsem psal o ceně tří sad s poštovným, to je taky made in china, aby si někdo nemyslel, že to je made in USA :D

PříspěvekNapsal: ned bře 14, 2010 12:45 am 

Starosta píše:
elektrik píše:
Starosta píše:
Já budu nejspíš kupovat ze Států 55W xenony (H1/4300K) s doživotní zárukou, tak jich možná vezmu víc, aby se rozneslo poštovný...?

Ty seš taky doživotní záruka :lol:
To si radši koupim xenony 55w z aukra za 1500 a nemusim si rvát vlasy co to bude stát.
Však Ti je nikdo nenutí :lol:

QUbe: Počítám 40USD+67USD poštovný - abych se vešel do bezcelního limitu (cca 20USD), mohl bych vzít tak 3 sady a vyšlo by to cca na 1200 na sadu.
Po Státech mají bezplatnou doživotní záruku, což u nás je sice na prd (přes moře musíš zaplatit poštovný), ale něco to vypovídá o tom produktu.
Přijde mi to lepší než to na aukru...

No tak to je celkem zbytečný si z USA objednávat čínský xenony co stojí stejně co tady a ještě možná budou stejný ne:) Neni lepší koupit tady s nějakou možností záruky než honit xenony v usa ?

PříspěvekNapsal: pon bře 15, 2010 2:52 pm 

Nevím, je to možný - podle fotek mi nepřišly stejný, proto to řeším...
Na tom aukru byly ty shitský ballasty, co maj třetí (zaslepenej) vývod. Všude, kde se řeší trochu kvalitní xenony, tak se píše "tomu se vyhněte".
Nevím, možná je lepší se spolehnout na dvouletou záruku než slepě důvěřovat něčemu "lepšímu" ze Států, nevím, fakt...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 24 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]