BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je sob čer 14, 2025 11:24 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 54 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: pát dub 01, 2011 10:05 am 

freme píše:
Ahoj všichni.
Mám 2.5L a platím 5000kč ročně. Mám navíc ještě pojištěné čelní sklo (za týden se jde měnit :lol: ) a mám ještě pojištěnou assistance :) Jsem pojištěný na nehodu do 35mil. korun, takže když nabourám Bugatti veyron tak bych se vlézt měl :D Jinak jsem u Slavie.

U Slávie jsem si prvně chtěl udělat pojistku taky, ale raději jsem si prošel různé fóra, kde se o ni psalo a ujistil jsem samé špatné věci... Oni hlavně vyplácejí pojistné plnění třeba i rok a opravdu hodně lidi si tam na ni stěžovalo. Takže od té ruce pryč )

PříspěvekNapsal: pát dub 01, 2011 10:49 am 

Teď jako student si vybírat moc nemůžu :)
Stejně když udělám nehodu, tak to platí pojišťovna a když někdo nabourá mě tak by mi to měla dát jeho pojišťovna nemýlím se? :)

Jakou pojišťovnu by si doporučil ty?

PříspěvekNapsal: sob dub 02, 2011 11:55 am 

Jsem u Alianz,platím na 525i asi 4000Kč,nebo 3500kč teď nevím :D ale pojistník je moje maminka :D uznají jí bonus,potřebují roky,nikoliv doložitelný bonus,jde o to,že se tam právě kvůli letům musí vejít,jinak to neřeší. A mám v tom i všechna skla na autě.

PříspěvekNapsal: stř kvě 18, 2011 4:17 pm 

Tak jsem si zařídil Havarijko, mám ho od Allianz, 1% spoluúčast + pojištění předních skel do 10tis (tam mám 10% spoluúčast - ale ono to sklo s čidlem stoji třeba i 8-9tis) a ročně je to za 8.800,- Kč
Taky přes kamaráda a taky mohu dat kontakt. Umí udělat povinný za cca 4.000,- Kč Je to ale finanční poradce a když si budete chtít dělat povinné nebo havarijko, tak se do Vás bude snažit nacpat ještě něco ;)

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 54 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]