Zdravím všechny nadšence a žádám vás o radu.Já mám bmw e30 a koupil jsem manželce její vysněnou e36 compact s motorem 316i 77kw.Jednoho dne praskla příruba u chladiče a vytekla voda ,v domnění že jen odešel chladič jsem koupil nový + nový termostat, zkontroloval vrtulku na vodní pumpě a snažil se celý okruh odvzdušnit šroubem na chladiči.Při zahřátém motoru jsem držel otáčky a povoloval šroub na chladiči na odvzdušnění ale i po dlouhé snaze okruh odvzdušnit šla z odvzdušńováku pouze pára.Podle rady jsem se pokusil při studeném motoru dolít vodu do plna dokud z otvoru pro odvzdušnění netekla voda ven ,potom jsem ho uzavřel a expanzi odčerpal na polovinu ale stále i po dlouhé době po zahřátí motoru šla z otvoru pouze pára a lítala voda z expanzní nádoby.Sundal jsem tedy hlavu nakoupil hromadu nových těsnění a pevných hadic na motoru,nechal srovnat hlavu + tlaková zkouška a vše OK.Vše jsem znovu pečlivě namontoval,utáhl a dělá to pořád to samé.Hadice jsou celkem tvrdé ,sahara sice spíná a jede ale pokud otevřu víko od expanzní nádoby po zahřátém motoru tak voda začne lítat ihned ven.Po vypnutí motoru je i slyšet u víčka expanze jak lehce syčí a odfukuje

.UŽ jsem zoufalý. PROSÍM vás o radu. Pár hlav a těsnění jsem už dělal ale s tímto si nevím rady.Nikde voda neteče ,vypadá že není ani v oleji a olej ve vodě.Všem díky