fida325i píše:
no kola mam DOTZ Mugello 17"x8" pneu 225/45 a sedej tam perfektne (co se tyce sirky o lemy neskrtaj je to akorad ) lemy vytazeny nemam a ani nechci ale co mi vadi je to ze vzadu uz jsou tlumice dost naprd a ve predu to je zas moc vysoko -auto vypada jako clun v zaprahu

... chci koupit komplet pevnej podvozek od KW v1 a tam maj varianty bud 40/40 nebo 60/40 no ale libi se mi prave kdyz je predek niz... a co se tyce ty vany tak planuju X-brace to by melo trochu pomoc..
Předek o 60mm už je celkem dost, toho bych se bál, že budu škrtat, ale pokud jezdíš jen po slušných silnicích a nepotkáváš ty velké retardéry, tak by snad neměl být problém...
Jinak s těma lemama bývá většinou problém, že když jedeš do zatáčky a vymeteš nějakou díru, tak jak ti propéruje tlumič, tak ti kolo škrtne o lem...
Já budu kupovat taky novej podvozek, teď tam mám Bilstein B6 ale má rezavy pružiny a nevim jak jsou na tom samotny tlumiče, protože jsem při bouračce dostal celkem šupu do kol, takže budou možná i ohlý nebo budou týct, tak jsem se rozhodl, že koupim komplet novej podvozek od Weitec 40/40