BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je pon čer 09, 2025 1:01 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: problem snad vyresen
PříspěvekNapsal: čtv zář 02, 2010 9:07 pm 

Zdravím

dnes jsem byl brzy doma z jobu, tak sem se hecnul a vlítnul na to...

kabely vypadaj ok, civky taky(dle diagnostiky) vyndal jsem svicky a ejhle...jsou dost černy a smrdí volejem = tesnení pod hlavou.

Takže díky moc za rady...snad to nic jineho nebude...nemelo by, ptze s fungl svickama nez se zasraly od oleje to chvili nedelalo...

At Vám dělá bmw jenom radost !

prosím přesunout do tema: 320i V6 Vanos, rok 97, 150PS - škube, netáhne, divnej zvuk, omlouvam se :o)

Předmět příspěvku: Re: problem snad vyresen
PříspěvekNapsal: čtv zář 02, 2010 9:32 pm 

Těsnění pod hlavou - to může být balík :cry:

PříspěvekNapsal: pát zář 03, 2010 2:47 am 

PeteBMW píše:
Těsnění pod hlavou - to může být balík :cry:

Nóóó,to víš že jo! Tak nebude to ani těsnění pod hlavou,ani balík.....ale je to těsnění pod ventilvíko!!!! Prej balík??? jinak rada k h.....u a ještě špatná :( :( :( Hoši,proč se tady na tom fóru furt s něčim špekuluje......přece když něco zaručeně vím a znám to,tak poradim a co nevim,mlčim a nešpekuluju přece. Nebo ne???? Mě osobně je to jedno,ale ty co se na něco ptaj a neznaj to musej bejt z takovejch rad na jedno téma a 100x jiná odpověď hotový!!! Mě jde o všechny co to neznaj aby dostali odpověď na to co se ptají,proto sem píšou,o to mi jde! Nebo jsem Já magor?????? (poloviční blázen bych napsal) :D

PříspěvekNapsal: pát zář 03, 2010 8:45 am 

Samozřejmě Jéňo nebýt tebe a tvého certifikátu, je to tady samá špekulace. My obyčejní čtenáři bez certifikátu, samozřejmě přes internet neumíme zjistit přesnou příčinu na 100%, ba ani na 90%. Proto jsi tu ty a tvým certifikátem podložené, praxi vytříbené, a 100% přesně diagnosticky správné odpovědi. Komu čest, tomu čest! :mrgreen:

PříspěvekNapsal: pát zář 03, 2010 1:40 pm 

PeteBMW píše:
Samozřejmě Jéňo nebýt tebe a tvého certifikátu, je to tady samá špekulace. My obyčejní čtenáři bez certifikátu, samozřejmě přes internet neumíme zjistit přesnou příčinu na 100%, ba ani na 90%. Proto jsi tu ty a tvým certifikátem podložené, praxi vytříbené, a 100% přesně diagnosticky správné odpovědi. Komu čest, tomu čest! :mrgreen:

____________________________________________________________________________ :D :D :D

No...a je to tady!!!! Navážečky do mě a zesměšnňovačky,jasně já to beru tu tvojí ironii!!! ;) Zrovna teďka jsem o tobě psal jakej jsi pitomec,protože to co píšeš v tématu "320i V6 vanos,rok 97,150ps škube,netáhne atd. snad nemůžeš myslet ani vážně!!!!!!
To co ty tam jedeš za politiku jak se v autech vyznáš a druhý zesměšňuješ vtipnýma hláškama (mě ale chladnou dvojsmyslnou ironií,proč?) Já chci taky bejt po nějakém tom tvém frku za rouru. Ať je aspoň nějaká legrace když se tady chce člověku co okusí tvých rad vyloženě brečet lítostí,protože to co a hlavně jak namachrovaně to podáváš tomu klukovy od tý E36ky V6xxxxxxxxpardon R6 320i jako injection je vážně k pláči. Já.....já...já tomu nechci ani uvěřit a stále čekám že je to nějaká skrytá kamera,nebo vychytávka,nebo něco co by vyvrátilo pohled na to : jak může bejt někdo tak blbej a ještě to prezentovat druhým i když pravda pod záštitou odborníka na slovo vzatého.

Máš pravdu,nebýt mě tak tak jsi do dnešního dne nevěděl jak ta cívka na svíčky funguje a dál si žil s tím a po netu šířil tu hovadinu o kabelu jako součást malé cívky na konci něj,to si pamatuj!!!!! :idea:
....Certifikátem podložený......to víš že jo! a to jich mám několik nejen na auta jako celek,ale i na motory,nebo taky z autodromu v Mostě za BMW Fahrer training,nebo koukni na http://www.fixya.com na poradnu o BMW kde také odpovídám i když tázající jsou vesměs z USA a je to hodně o tom ten problém nejen správně pochopit,ale i správně podat tu radu nebot veškerá komunikace je v Angličtině! Hoď tam registračku jako já,hele pokud nejsi úplně blbej tak se třeba dostaneš až na mojí sekci co radíme druhejm. Já jsem tam pod statusem "GURU GURU" což je meta těch nejlepších nejdůvěryhodnějších znalostí o BMW! No musíš se do tý skupiny sice propracovat od "učně" "žáka" mistra experta a já nevim co ještě,ale je to jen o tom podat řešení 50-ti lidem a zpětně to server ověřuje zda to pomohlo,nebo ne (je to totiž placená poradna,tak proto to prověřujou) ale to ty zvládneš,si snad věříš ne? No tak pak budeš u mě ve skupině kde ti ještě jde osobní ohodnocení v % jak jsi dobrej na BMW auta což mám někde na 97%,ale to máme skoro všichni tady v GURU GURU! :D no a v celkovým hodnocení všech rádců pro značku BMW jsem byl naposled 7. z 31. servrem schválenejch lidí z celého světa,dobrý ne? ale už je to měsíc co jsem tam byl,nebyl na to teď čas o dovolený atd. tak na to jukni a napiš mi jak si vedu! obrázek mám jak tady a jsem tam jako JanLinekBMW dohromady. Nevěřil bys že i tam jsem měl asi 3x akci s vyvracečkou špatné rady,takže když to tak vemeš nemusí ti ani vadit ten můj sloh kde vyvracim tu tvojí radu. Podívej,pitomci jsou na celém světě,tak co! ;) Proč to vše ale píšu?!
za 1. abych tě nasral ale pozor,to nejsou nějaký bludy jak od tebe,koukni na tu fixya.com a přesvědč se sám,každej není krmelec jako ty,to teda za 1. a za 2. proto,že všechny tyhle certifikáty a rating hodnocení na netu
jsou zárukou toho že tomu asi už trochu budu rozumnět,ne? A pokud někomu něco napíšu a nedá na mě a radši spekuluje s radama jako máš ty,je jeho pak jak za čas zjistí problém. Já to myslel dobře pro něj! Logicky by měla mít má rada váhu,ale my jsme prostě národ špekulantů a opět doporučuji přečíst ukázkové špekulanství v tématu E39 problém v zobrazení na řadící páce od Milda s 530d! čus Jéňa! a čekám tě na http://www.fixya.com jako GURU GURU pro BMW problémy sekci,čau

Jé,nebuď uraženej jako nějaká holka......nikdo není dokonalej,ani já ne! Ti říkám: pitomci jsou po celém světě,no tááák.

PříspěvekNapsal: pát zář 03, 2010 4:44 pm 

Jéňa píše:
... no a v celkovým hodnocení všech rádců pro značku BMW jsem byl naposled 7. z 31. servrem schválenejch lidí z celého světa,dobrý ne?

No konečně první opravdu světovej odborník na tomto polomrtvém fóru. Dámy a pánové vidím zde konečně budoucnost!

PříspěvekNapsal: pon zář 06, 2010 3:11 pm 

PeteBMW píše:
Jéňa píše:
... no a v celkovým hodnocení všech rádců pro značku BMW jsem byl naposled 7. z 31. servrem schválenejch lidí z celého světa,dobrý ne?

No konečně první opravdu světovej odborník na tomto polomrtvém fóru. Dámy a pánové vidím zde konečně budoucnost!

AMEN!

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]