Gravka píše:
EdyBoyS píše:
Jo, na tom webu jsem to četl, je to celkem masakr to zapojit, tam je docela dost kabelů...
Myslíš, že by mi to zapojili v nějaké autoelektrikářské dílně?? Ale zas za to by si vzali tak 2 litry za práci no...
Ale každopádně bych to chtěl časem pořešit, je to docela důležitá věc
To by bylo spíš lepší se domluvit s někým, kdo už to zapojoval, ať ti třeba pomůže. Já taky nejdřív sháněl nějakýho autoelektrikáře, ale buď si na to netroufli a ti co to už dělali zase říkali, že je to strašná práce a že by mě to stálo balík, ty 2 litry minimálně - tak jsem se rozhodl to udělat sám
Ale tak jestli si troufáš na změnu podsvícení tlačítek v interiéru, tak by pro tebe zapojení BC neměla být taková překážka - už si to přesně nepamatuju, ale myslím, že při přestavbě z "malýho" BC bylo potřeba dozapojit cca 7 kabelů (teda bez té funkce Check control), když si zjistíš kam šáhnout, tak je to práce na 2 hodiny...
No zatím jsem si změnil akorát podsvícení tlačítek na stahování oken, tlačítka malého BC a řeším podsvícení displeje malého BC, ale zatím se nějak nedaří, svítí to tak divně do zelena, tak asi koupím ty modré led diody s paticí do palubni desky...
Klima asi změnit nepůjde, protože je to řešeno oranžovým plastem který nasvěcuje žárovka no...
Jinak pokud stačí dozapojit jen 7 kabelů, tak to je pohoda, to bych sám asi zvládnul...
Brácha je vyučenej elektrikář slaboproud takže mi pomáhá přepájet většinu diod a kámoš je zase vyučenej autoelektrikář, takže když dáme hlavy dohromady, tak to snad zvládneme...
Každopádně dík moc za radu