Pokrok?
Jediný pokrok který se zatím stal je ten že jsem sehnal schémata,ale bohužel pro elektrikáře v angličtině,takže nepoužitelné.Dneska bych se měl jít na auto kouknout,ale po telefonu mi frajer řekl že na to nešáhl a bez schémat se v tom ani vrtat nebude,protože tam nechce nadělat ještě větší paseku
Dokonce mi tvrdí že spínačka je v pohodě,relata i pojitková skřín taky a že by to mohla být komfortní jednotka-což je bykovina,to vím i já.Mluvil jsem z borcem z bmw a ten říkal stoprocentně spínačka ko.Je tam nějaký plastový džombak,který je asi prasklý,zlomený a proto navypína je to opravitelné,ale nejraději bych jí vyměnil,protože je vychechlaná jako hrom.
Z největší pravděpodobností to vypadá na odtah k baráku a bud se hecnu a jako absolutní elektrikářská lopata se do toho pustím sám. Anebo budu čekat až někoho najdu.Někoho rozumného,někoho kdo nebude neustále opakovat,,no jo bavorák,co by jste chtěl,to nemůžete mít normální auto atd.Tyhle řeči mě fakt serou a ještě od borce,který jezdí v prohnitém citrošu
Ale nehážu samopal do pšenice a věřím že to dobře dopadne,musí!!!