Zdravím,
V bazaru jsem si našel BMW 330d 135kW r.v. 2000. Najeto má údajně 200tis. km. Cena: 100tis ,-.
A vzhledem k tomu, že jsem pro jeho koupi, tak mě zajímají mouchy, které se nám vyskytli při testovací jízdě.
Beru v úvahu, že je to 13 let staré auto a vzhledem k tomu, jak je vyčochtaná řadička a spojka, tak auto už něco zažilo a dost možná zažilo i víc jak těch 200tis km...
Hned po rozjezdu se od pravého předního kola začal ozývat pískajcí zvuk, který byl intenztou přímo úměrný rychlosti jízdy. Co by to mohlo být? Pohon je myslím na zadní kola, takže poloosa těžko a ta také vydává jiný zvuk a ložisko náboje by spíše hučelo a při zatáčení by se měnila intenzita zvuku, takže... ???
Další věc, když jsme dojížděli do cíle, tak z ničeho nic zhasl motor a rozsvítila se kontrolka žhavení, motor se za pomoci startéru volně otáčí, ale nechytá a neustále svítí kontrolka žhavení...??? Nevíte někdo co by to mohlo být za chybu?? Když přišel technik s diagnostikou, tak se mu za nic nasvětě nedařilo spojit s řídící jednotkou, takže jsme se nic nedozvěděli.
Kdyby měl někdo nějaké postřehy...
Díky za odpovědi.
|