BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je pát črc 04, 2025 3:59 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: 325TDS-kolisani,cerpadlo-problem
PříspěvekNapsal: sob led 15, 2011 4:21 pm 

Zdravim vas tu,jelikoz jsem si koupil BMW 325TDS rok 94 a pred timto jsme mel jen same VW,tak jsem,nebo psis nejsem moc skusenej v tedle znacce...

nastal trochu problem,mam v nadrzi ctvrtku nadrze,parkrat se projedu u nas po takovem ovalu,kde delame hovadinky a auto mi chcipne,jakoby dosla nafta,ale pritom nafta tam je a po chvilce startovani auto zase chytne a jede(vcera me to udelalo tak 7* behem hodiny) a za dalsi,kamarad ma to same,ale 325TD a kdyz porovnavame vykony,tak se me zda,ze na to,ze to TDS ma mit 105kw to nejede,az tak moc vic,nez jemu,zda se mi ze v otackach to je takove linejsi....neresil nekdo neco podobneho?

diky moc za kazdou radu

ps.:filtry,oleje jsem udelal hend po koupi

Naposledy upravil rulezzz dne sob led 15, 2011 8:05 pm, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku: Re: 325TDS pomoc !
PříspěvekNapsal: sob led 15, 2011 4:23 pm 

jeste dodam,ze kdyz mi to vcera takhle udelalo a chciplo,tak sjme odpojily hadici od filtru co vede k cerpadlu,zapnuly jsme klicek a nafta z toho netekla a to jsme X krat klicek zapnuly a vypnuly...

napada me treba immo,spatny relle,spinacka,podavaci cerpadlo,nebo to jen nasava vzduch...

Předmět příspěvku: Re: 325TDS pomoc !
PříspěvekNapsal: sob led 15, 2011 8:00 pm 

dneska jsem se v tom trochu stoural a rele od podavacky cvaka,podtlaky jsou Ok,ale po vikendu vymenim(hadicky),tesnost kolem vstriku a cerpadla ok,spatny cidlo zespod v sani(k cemu je?)sundal sjem kryt z podavacek(y) a v cerpadle u spolujezdce jsou 2 konektroy v jendom napeti je v druhym ne pri zapnutem klicku,cerpadlo u ridice bez napeti,po vikednu koupim pasky,demontuju,procistim a uvidim

dale pri lehkem pridani plynu a udrzeni otacek od volnobehu az po cca 1700ot/min motor skube-toto take nekdo neresil???jaky ma byt spravne volnobeh???

ted mi jen nekdo reknete v jaky ma v tech konektorech byt napeti a jestli ve vsech,nebo jen v tom jednom ze tri

diky

Předmět příspěvku: Re: 325TDS-kolisani,cerpadlo-problem
PříspěvekNapsal: ned led 16, 2011 4:50 pm 

zda se zatim,ze problem vyresen-podavaci cerpadlo KO,bylo zadrene,dal jsem jine na zkousku od kamarada a OK,starty na pulotoc,kolisani zmizelo,ted jeste vykon v otackach jakej bude,zda li na to ma vliv cerpadlo

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]