Přesné typové označení vozidla: E34 525iA M50B25TU
Druh karoserie: Touring
Rok výroby: 1995
Objem válců: 2500
Výkon: 141kW
Druh paliva: BA 95B
Barva: Blue petrol mica metmetalic
Počet najetých kilometrů 210tis.
Stav vozidla: Dobrý. bez nutných investic! Má pár šrámů na kastli - škrábanečky občas dolik (16 let staré auto, takže to leštěnka není - i když při troše snahy se to dá doladit. Kapotu jsem chtěl vyměnit, ale nedošlo na to - je ostřílená od kamínků. Lehká koroze spodků dveří, kterou jsem ošetřil a zakonzervoval antikorozní barvou. Bohužel není čas se momentálně na 100% věnovat tomuto autu,a proto tak na finální zástřik do laku nedošlo. Barvu + spray v hodnotě 1200,- mám.
Na autě je nový podvozek - kromě tlumičů (v předu komplet za 15000,- ) vzadu silentbloky, hardina, nový výfuk. vše je staré cca 2 měsíce
Auto má NIVO - funkční !!! K autu přidám pěkná 16" litá kola bez jediného šrámu. - jsou ideální na naše silnice - kompromis mezi pohodlím a sportovnější jízdou
Platnost STK: 2012
Cena: 35.000,- !!!
Bursíkovné zaplaceno
Popis výbavy: Polokůže + loketní opěrky, výhřev, Light packet, dvojity šibr, siťka zavazadloveho prostoru,mlhovky, automat (řadí pěkně), závěs, Velké BC, automaticky se zatmavující zpětné zrcátko,elektrika v předních oknech, klima(funkční)
S autem jsem byl velice spokojen,ale jdu na vyšší level a pořizuji V8 540i

Rád bych aby se auta ujal někdo kdo na něj bude mít čas a nenechá ho stát před panelákem

zprávy mi zanechávejte zde. nebo tel 733/583 790
foto:
http://forum.e30.cz/viewtopic,p,763497.html#763497