BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je ned čer 01, 2025 5:15 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: E36 328i, krásný vůz, krásná cena.
PříspěvekNapsal: stř led 13, 2010 12:55 pm 

Nabízím na prodej svoje kupéčko...

Auto je v jedinečném stavu, nicméně je potřeba dodělat toto: napustit klimatizaci ( blbec sem šáhnul po jiný trubce a povolil jí, bohužel už se to nedalo zastavit, páč se okamžitě v garáži nedalo dýchat... ), vyměnit levé zadní ložisko u kola ( investice do 3000 i s prací ), takže když to přeženu, celková investice je do 5000Kč aby bylo auto ve 100% stavu. Nicméně, pravé ložisko je už vyměněné a je tam SKFko, takže nejlepší na trhu... pohybuje se cca kolem 1600Kč, mohu ho však sehnat přez známého za cca 1200-1300Kč.

Auto je původem z Německa po staršim pánovi, v ČR je druhým rokem a já jsem jeho celkový druhý vlastník!!! Bylo každou zimu garážováno a v depozitu (kromě této, jelikož jsem nesehnal pronájem nové garáže :( ). Co se týče stavu, nebojím se říci, že je to opravdu krasavec, takto se vyjadřují i lidé z okolí a téměř každý cizí se za autem ohlídne. Každopádně jsem do auta dal 2 roky života a investic... stále jsem ho držel na vysoké úrovni, mnoho investic do preventyvních oprav viz. u motoru... Je to rok 95 a co si budem povídat, i když má auto najeto 155000km, zub času stále působí a karbon se usazuje. Proto byla dána investice něco přez 30000 na odstranění karbonu z motoru, výměny různých jeho částí, jako ventilových těsnění a podobně. Byla provedena i generálka Vanosu, výměna vodního čerpadla ( nechci ryskovat že se sekne a auto se přehřeje ), výměna termostatu a mono dalšího a dalšího... Co se týče spodku auta... Každý cca měsíc až 2 bylo auto bráno na rampu a veškeré pohybové díly prostříkávany WD-40tkou. Co se týče olejů a podobně, vše je na svém místě, tudíš na spodku auta nenajdete ani kapku oleje. Jediné co po čase po torškách uniká je olej z nádopky pro řízení, nicméně, kdo E36 má, tak ví, že toto je vrub tohoto auta a ty 2 hadičky co rády zpuchří se prostě musí častěji měnit.

Lak je původní a i na jeho kvalitě je po takové době poznat, že s autem bylo zacházeno šetrně ( nicméně jsou na pár místech odřeninky od lítajících kamínků. Nic však nejde až na spodní vrstvu laku )

Auto je momentálně prodáváno s 15" litýma kolama se zimním pneu, ty 17" M-packety už nemám.

Je tam dán ///M volant místo toho sportovního.

A už nevim co k tomu ještě říct :) snad jen to, že auto mě od koupě vyšlo jen preventivníma opravama a péčí na více jak 220000Kč!!! Ani nevím proč sem do toho tolik dával, když vše fungovalo... asi pro pocit toho, že se auto nerozpadne jako většina, které teď vidím na prodej.

cena je 93000Kč s rádiem ( rok starej Soňák původní cena 6000 )
nebo 90000Kč bez rádia.

Odolena Voda
Tel: 605 96 69 07
popřípadě soukromé zprávy.

Prosím, pokud má někdo nějakou přiomínku, nepiště ji do inzerátu ale soukromou zprávou přímo mě...inzerát o to popřípadě doplním. Nerad bych v tom měl maglajs jak už to na fŕech býva:/ DĚKUJI ;)

Kvalita fotky bohužel nic moc... :?

Obrázek

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]