Přesné typové označení vozidla: BMW E36 323i ///Mtech
Druh karoserie: Touring
Rok výroby:1998
Objem válců: 2494
Výkon: 125KW
Druh paliva: benzin
Barva: tmavě fialová – Techno Violett metalic
Počet najetých kilometrů: cca.208000 (poctivých - servisní kniha do 150000km)
Stav vozidla: ojeté
Platnost STK: 04/2011
Cena: 145.000 - dohoda - vyměna za cabrio BMW 3 (alepson 2.5ccm)
Popis výbavy origo: ABS+reguleace prokluzu, Airbag+Airbag spolujezdce + boky ,lepší zvuk s 10 repro,Černá stropnice, Centrální zamykání - dálkové ,Elektricky vyhřívaná sedadla ,Elektricky vyhřívaná zpětná zrcátka ,Elektricky ztmavitelné zpětne zrcátko řidiče ,Elektrické ovládání oken ,Hliníková kola 16" Imobilizér ,Aut.dvouzonová klima,Klimatizační automatika ,Tempomat,Light paket se čtecími lampičkamy a osvětlením nohou,Automatika přepinani cirk.vzduchu (AUC-umluft) ,Sedačky - látka&kůže,Loketní opěrka + loketní opěrka na zadních sedadlech,Mlhová světla ,Palubní počítač velký,Venkovní čidlo teploty ,Posilovač řízení ,Oddělovací síťka zavaz.prostoru ,Sportovní sedačky ,Sportovní Mpaket - včetně podvozku,Aerodynamický Mpaket,Hagusy + odjímatelné tažné zařízení, Individuální výbava chrom - udajně origo
Popis výbavy dodělávané: HID Xenony + CFL oči ,mračítka Rieger,Zesilovač a bass tuba + Radio Panasonic - vyborně padnoucí do interiéru ,paráda v noci,MAGIC CAR - pager alarm+dálkové starty,MPaket 17" kola – širší ( alternativní rozměry zapsány v TP) ,Pružiny WEITEC ,Lízo pod nárazník + "ploutev" + kliky v barvě vozu,Vložka filtru K&N,koncovka výfuku – origo,Nové čelní sklo - původní bylo oťukané – hnus,Osvětlení SPZ bílé-diodové - z E90. K autu nechám i sadu origo 16“ liťáků se zánovními zimáky (v zimě ježděno minimálně, vetšinu času v garáži).
Popis provedených oprav: Na vozidle jsem od jeho pořízení (2.roky zpět – s autem sen najel cca. 30000km) postupně udělal vše co bylo třeba, tedy brzdy, tlumiče, pružiny, tyčky řízení, silenbloky předek i zadek, svíčky, KN filtr, koplet náplně (včetně „celoživotních“) a další...
Popis nutných oprav: do vozidla invetuji a rozhodně nejezdím se závadou „nutnou“ opravit.
Popis nedostatků: nejedná se o nutnost, ale počítadlo km občas na půlku zhasne – mám nové budíky, ale nedostal jsem se na to. Motorek centálu pravé zadní dveře, též mám nový ale také ještě nevyměněno.
Auto mi dovezl M3Maniac, původními majiteli byli po sobě dvě ženy okolo 50ti let – tedy auto bylo v super stavu, já sem najel 30.000km a do auta si myslím jsem ještě nasypal... Motor jede dle mého jako pila (na kombika mazec), neklape, nepíska... krásně ševelí

Chtěl bych ale cabrio, proto prodej.
Kontakt: 774 824418,
[email protected] Foto: udělám lepší a dodám, zatím alespoň takto

nebo ještě tady:
vase-automobily-f25/323i-m-touring-t819.html