BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

 

Právě je úte kvě 14, 2024 12:45 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: BMW E46 xD
PříspěvekNapsal: pon led 14, 2013 6:13 pm 
Offline

Registrován: pon led 14, 2013 6:01 pm
Příspěvky: 1
Ahoj snad mohu zalozit nove tema.
nedavno me kamoska povozila v BMW 320 D rok 2003 a dost me to dostalo. BMW byl vzdy muj sen,ale zadokolka je pro me nevhodna,takze pripada v uvahu jedine 4 kolka a to trojkovy nebo X5tka a ta by uz zrala jak tank a ty dily asi levnejsi tezko ze...
BMW 6 valce v benzinu jsou pry dost spolehlive,ale 2,5 litra bych neuzivil i kdyz najedu tak 7-15 tis rocne. ted mam ropu a uz nic jinyho nechci,protoze u benzinu mi nestaci kroutak pod 200 Nm coz jsou vicevalce nebo turbomotory. takze jedine 330XD spotrebu ocekavam tak 10-11 ve meste mimo mesto kolem tech 7,5 pokud narazim na nedomrdanou vylitanou mrchu.
prvni otazka zni: cetl sem,ze do roku 2003 je problemova zadni naprava nejaky uchyceni v karoserii prej vyhniva. je to pravda? protoze finance na rok 2003 mit nebudu ty jsou uz uplne mimo.
dale jak trvanlive jsou setrvacniky u techto motoru? a turbo? ja mam auto anchipovane a samozrejme setrvak KO,ale u em to je otazka 7 tis u BMW asi 12-15 ted nevim.
Jak je vubec ten motor spolehlivy? doporucili by jste mi ho? jezdim bohuzel skoro porad mesto,ale na chalupu se mi hodi 4 kolka, taham nekdy vozik a mam rad rezervu ve vykonu.
Kdyz by mi nekdo strucne napsal s cim bych mel u toho auta pocitat byl bych rad. je tezko si vybrat vzdycky sme chtel audi A6,ale ten motor 2,5 TDi ani zadarmo a pak jedine volvo. Idelani by byl haldex v oktavce,ale to auto je naprosto zastarale nechci krok z5 navic to jak je pohodlne si nebudem povidat raci


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
phpBB SEO