BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

 

Právě je stř kvě 08, 2024 12:08 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: ned čer 26, 2016 2:29 pm 
Offline

Registrován: pát zář 02, 2011 11:51 pm
Příspěvky: 4
Potreboval bych poradit se zamkem ZADNICH spolujezdcovych dveri. Dvere normalne nejdou otevrit ani zevnitr,ani zvenci.Musim potahnou kliku zevnitr,vyjede ten cuplik,musim siho jednou rukou pridrzet a pak potahnout kliku znovu pro otevreni. Zvenci se otevrit neda vubec. Neni to detskou pojistkou! Zamek jsem vytahl ze dveri a mam pocit ze tam jedno male tahlo chybi-ktomu cupliku,ktery kdyz je odemceno,zustane vyskocene(v mem pripade se vrati zpatky dolu). Vizualne zamek chodi jak ma,kdyz je vytazenej aj cuplik pracuje jak ma,jen pod zatezi ne.
Mate nekdo podobnou zkusenost s opravou?
Napiste mi tady,nebo na hangout caletka.pa3k@gmail.com,kam dokazu poslat obrazek.
Dekuji


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte srp 30, 2016 12:18 am 
Offline

Registrován: úte srp 30, 2016 12:16 am
Příspěvky: 2
Ahoj, mám podobný problém na stejných dveřích. Jen ty mé se úplně zasekly a nejdou otevřít ani z venku ani zevnitř. Máš nějaké nápady jak bych je aspoň otevřel ?


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: úte srp 30, 2016 6:50 am 
Offline

Registrován: pát zář 02, 2011 11:51 pm
Příspěvky: 4
Priznam se,ze od ty doby jsem se tomu nevenoval,nejak nebyl cas a ted jsem dlouhodobe pracovne pryc,takze zavadu jsem zatim neodstranil. Nekdy se dvere zamknou pri centralu,nekdy ne,pokazde jsem to musel kontrolovat.
Myslim si ze budu muset vymenit celou tu oplastovanou krabicku s tahlama, pac se kdyz jsem to mel venku, zdalo se mi ze to nejezdi jak ma,asi starim, nebo opotrebovanim,nevim.
K otevreni dveri jedine zevnitr kdyz potahnes kliku,pod ni je cerna zaslepka pod kterou je sroubek(kriz nebo torx,ted nevim),vyndej ho,pak vytahni cely plast okolo kliky,odpoj tahlo od tohoto plastu zezadu a pak poradne zatahnout tahlo smerem dopredu auta. Nijak jinak me nenapada jak se to da otevrit. Pak cely tapacir drzi uz jenom naspodu a na bocich na zacvakavacich cvokach a vrsek je zasazenej ke sklu,takze kdyby se ti podarilo odcvaknout vsechny cvoky (jenom pevnym tahem smerem do auta) tak pak uz jenom pozvednout cely tapacir nahoru a je to venku. Bohuzel je tam napojene elektricke otvirani okynek, kde jsou kabely kratke,takze kdyz uvolnis cely tapacir,pak uz netahat silou. Po odpojeni koncovek k otvirani okynek,je tapec kompletne volny a dostanes se k zamku. Bohuzel pri zavrenych dverich si tuto proceduru nedovedu predstavit- kvuli malemu prostoru pro manipulaci, tak preju hodne stesti a hlavne velkou trpelivost a nervovou odolnost. Jinak poradit nedokazu, tak at se dari.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
phpBB SEO