BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

 

Právě je ned kvě 12, 2024 4:21 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: úte črc 04, 2017 9:40 pm 
Offline

Registrován: úte črc 04, 2017 9:22 pm
Příspěvky: 1
Zdravim,

mam e46 320d 100kw m47 touring v automatu, auto jezdilo v pohode a na pomery motoru i kultivovane (potichu), nez se mi rozletela remenice. Tu jsem nechal vymenit v nejblizsim servisu a od te doby motor na volnobeh neskutecne rachtal, mezi alternatorem a remenici remen lital jako blazen, v jakychkoliv otackach navic uz je vse ok, az se cca mesic na to, nova remenice rozletela znova. Takze je tam ted opet nova, motor mel opet ty same projevy. Vymenil jsem kladku, napinak, kladku na tlumici vibraci, vse dukladne promazal, zkontroloval jestli alternator a pumpa nehazi nebo nemaji vuli a svete div se, porad to tluce jako krava. Kdyz nastrikam na remen WDcko, na chvili je klid, remen prestana hazet.

Mam v zaloze posledni dve veci co me jako lajka napadaji, na tom napinaku mi chybi oproti planum z bmw parts Okrouzek, ale nezda se mi, ze by to mohlo delat takovy bordel. Druha vec se tyka volnobezky alternatoru, kam jsem s tim vlezl, tak se divili, ze tam neni, ale nikde ve videich, na fotkach, nebo v planech, jsem nenasel, ze by tam byt mela. Je tam sice zavit v miste, kde se mi zda, ze by se neco takoveho vlezlo, dokonce si myslim, ze kdybych tam sam narval nejakou minikladku, tak to ty vibrace utlumi...

Poradi mi prosim nekdo? Nasel jsem tu hodne diskuzi na tohle tema, dle meho jsem snad i vsechny rady vyzkousel, ale porad se neblizim zdarnemu konci.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
phpBB SEO