BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

 

Právě je pon kvě 06, 2024 11:10 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: sob dub 21, 2012 10:41 am 
Offline

Registrován: sob dub 21, 2012 9:58 am
Příspěvky: 2
Dobrý den, mám takový problém s BMW 116i E87 (90kW) automat. př. s vynecháváním výkonu motoru , tak jestli někdo můžete poradit a máte obdobné zkušenosti budu jen ráda ;) . Pří jízdě se v nepravidelných intervalech stává to, že motor ztrácí výkon, problikuje kontrolka motoru a auto nejede na všechny válce. A to udělá během jízdy několikrát, problikne - nejede na plný výkon a za chvíli jede zase jako by nic. Ale naopak zase někdy ujedu několik jízd a po závadě ani zmínka, takže se to opravdu ozývá v nepravidelných intervalech! Na diagnostice to hlásilo špatné spalování a něco ohledně lambda sondy. No nicméně jsme se s automechanikem přiklonili k variantě, že to může být i nekvalitním palivem a že nejdřív tedy mám zkusit jinou čerp. stanici. To jsem tedy udělala a víceméně jsem měla až na pár probliknutí klid . Až doteď, asi po 3 měsících se mi to znovu stalo, tentokrát kontrolka motoru po pár probliknutí vyskočila na tvrdo a přepla auto do nouzového režimu. Nevím co stím, ale přiklánět se k variantě, že je to palivem se mně už moc nechce. Jěště možná podotknu, že všechny ty trable začly tím, že odešla cívka na jednom válci, ale to zde jen připomínám a nemusí to s tím vůbec souviset, ale pže tomu moc nerozumím, tak jistota je jistota :D .


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned pro 11, 2016 4:15 pm 
Offline

Registrován: ned pro 11, 2016 4:08 pm
Příspěvky: 2
Ja som mal podobne problemy s tymto motorom. Raz za cas mi preblikla Check engine kontrolka, inokedy nudzovy rezim a auto slo na 3 valce.
V mojom pripade to bola vadna sviecka, nebola uplne zla, len niekedy vynechavala. Pomohla vymena vsetkych sviecok (cca 4x 8€).
Pri tomto motore je to v tomto pripade bud problem so svieckou alebo cievkou (bola aj zvolavacia akcia kvoli cievkam na tomto motore).

BTW vymena cievok ta vyjde asi na 4x 35€.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
phpBB SEO