BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je sob čer 07, 2025 10:59 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Je toto fórum určeno pro pomluvy ?
PříspěvekNapsal: úte bře 02, 2010 1:53 pm 

Ptám se na základě tohoto:
archeolog píše:
archeolog píše:
Demostenes píše:
jakmile zacali jecet sponzori, tak se najednou vse prehodnotilo.

Jak jsi na to přišel ? To by mě fakt zajímalo ...

Hmm, stále stejná písnička - nakydat úmyslně špínu, nejlépe pomocí pomluv, lží, smyšlenek a blábolů a poté dělat mrtvého brouka :V
Už by to asi chtělo vymyslet něco nového, tohle už ti nežerou ani tví věrní :lol:

Jestli tedy chápu náznaky dobře, je tady podporováno to, že když tu někoho či něco pomluvím a pošpiním a potom budu dělat, že já nic, bude to tu trpěno ?
Já jen, že na jiných fórech toto netrpí, ale pokud je to tady tak nastavené, mám pár lidí, o kterých bych si i něco napsal 8-)
Děkuji kompetentním osobám za odpověď :idea:

PříspěvekNapsal: úte bře 02, 2010 2:28 pm 

Žeň to vejš. Tady se spravedlnosti nedovoláš. Já osobně bych zkusil správce internetu a pokud tohle nezabere, tak pak už pomůže jen ředitel zeměkoule :lol:

Sorry, nemohl jsem si pomoct. Jen malej vtípek, aby nebyla nuda, než přijdou odpovědět ti kompetentní.

PříspěvekNapsal: úte bře 02, 2010 2:34 pm 

Nějak nevím, co bych měl hnát výš, jen jsem se zeptal.
A doufám, že ses nad svým vlastním vtípkem alespoň ty dobře pobavil :?

Až v nějakém tvém topicu taky budu mimo mísu, alespoň si taky přihodím nějaký vtípek, když je to tu tak free :ugeek:

PříspěvekNapsal: úte bře 02, 2010 2:46 pm 

Ale docela jo, když vemu v potaz vše co se tu kolem tebe ve spojitosti s BMWklubem děje, tak jsem se svému vlastnímu vtipu od srdce zasmál.

Dotaz to byl v diskuzi kde to začalo. Založením nového topicu už je to vynucování si pozornosti resp. odpovědí. Ale to je jen muj názor, je mi jasné že se mnou nebudeš souhlasit.

Jen si přihoď, ať je veselo, od toho tu internet je(i když vše má své meze samozřejmě)

No nic, nechám prostor těm kompetentním............Howgh.

PříspěvekNapsal: úte bře 02, 2010 2:51 pm 

Chobot píše:
Dotaz to byl v diskuzi kde to začalo. Založením nového topicu už je to vynucování si pozornosti resp. odpovědí. Ale to je jen muj názor, je mi jasné že se mnou nebudeš souhlasit.

Skoro ti závidím, jak jsi šťastný, že tak odkážeš pobavit sám sebe.
A v tomto s tebou celkem souhlasím - v původním topicu byl dotaz ať již úmyslně či neúmyslně přehlížen, třeba si ho tady někdo kompetentní všimne. A pokud nikdo neodpoví ani tady, je to vlastně taky odpověď a svým způsobem i signál všem ostatním, jakým způsobem se tu dá psát a je to trpěno. Otázkou ovšem je, jestli to stejně bez povšimnutí a bez následků bude i v případě, že pomluvy budou nasměrovány např. proti bmwforum.cz, jeho adminům, atd... Logicky v rámci toho, jak je tu proklamována svoboda slova by to tak být mělo, ale mám o tom určité pochyby, tak se prostě jen ptám.

PříspěvekNapsal: úte bře 02, 2010 3:26 pm 

Účelem bylo pobavit i pár dalších jedinců, ne jen sebe. Samozřejmě že mi bylo jasné, že tebe to nepobaví protože:
1: nerozumíš ani mým běžně psaným řečem, tudíš můj humor pro tebe musí být úplné scifi.
2: nejspíš (a to je jen moje doměnka) se nedokážeš povznést nad vážnost této situace, narozdíl od jiných. A tento vtip byl ´namířen proti tobě´, takže se nejspíš ani sám sobě nedokážeš zasmát.....ale pohoda, každej jsme nějakej, chci tim jen říci že jsem věděl, že zrovna ty se tomu asi smát nebudeš a tudíš logicky napíšeš že sem se pobavil jen já bez ohledu na zbylých cca. 300 uživatel a x pravidelných návštěvníků tohoto fóra.

Jinak. Pokud ti na tento dotaz předtím nebylo odpovězeno, tak založení nového topicu není řešení. Nebylo odpovězeno jak píšeš buďto proto, že to kompetentní(proč ´jim´ tak řikat, jedinej kompetentní se k tomu vyjádřit je to Demostenos) to ještě nečetl, tudíš je jen otázka času než si to přečte a odpoví. Případně tě ignoruje, čimž je opět založení nového topicu zcela zbytečné, protože jen zjistíš že tě nadále ignoruje, nebo že si to možná ani zde nepřečetl, což by logicky mělo mít za následek založení dalšího nového topicu atd. atd.. Prostě je to vše slepá ulička končící nevěděním. A tudíš poukazování, že další mlčení je vlastně taky odpověď a signál co je tu tolerováno, je nelogické.

A takhle by jsme mohli ject až do nekonečna......

Tak kde jsou ty kompete....Teda Demostenos.

PříspěvekNapsal: úte bře 02, 2010 4:09 pm 

Konečně mě něco pobavilo - tvoje jistota, jak víš všechno nejlíp a taky přesvědčení, že 300 registrovaných ( z kterých sem leze stěží cca 10% ) se nad tvým výborným vtipem právě popadá smíchy za břicho :lol:

PříspěvekNapsal: úte bře 02, 2010 4:24 pm 

archeolog píše:
Konečně mě něco pobavilo - tvoje jistota, jak víš všechno nejlíp a taky přesvědčení, že 300 registrovaných ( z kterých sem leze stěží cca 10% ) se nad tvým výborným vtipem právě popadá smíchy za břicho :lol:

Takhle sis to ovšem opět vysvětlil sám, stejně jako v naší minulé diskuzi. Překroutit a vyvrhnout. Já někde napsal, že vim vše nejlépe(tím už se mimochodem také oháníš bezdůkazně podruhé)? Já jsem napsal svůj názor. Věc se má tak, že když chceš něco ´hlásat´, tak se vždy najde oponent který si bude myslet opak a to že ti to ´řekne´ neznamená, že si myslí že ví všechno lépe, ale že je připraven o tom diskutovat a případně se nechat o tvé pravdě přesvědčit. Ale určitě ne argumenty tipu já se směju té tvojí jistotě jak víš vše nejlépe.....
Dokonce ani nevidím ve větě kterou sem napsal (tj.: tudíš logicky napíšeš že sem se pobavil jen já bez ohledu na zbylých cca. 300 uživatel a x pravidelných návštěvníků tohoto fóra. ), ba ani ve zbytku svého příspěvku, že bych se zmínil, že se všech těch 300 lidí zasměje mému vtipu. Napsal jsem jen, že si to zůžil jen na mě, aniž bys vzal v potaz, že by mohl mít někdo další stejný vkus na humor jako já.

A to nám tu chceš něco kázat o lžích? Jak se řiká, kážeš vodu a sám tu piješ víno plnými doušky. Promiň, od kohokoliv jiného možná, ale od tebe to fakt neberu.

PříspěvekNapsal: úte bře 02, 2010 4:34 pm 

Chobot píše:
Já někde napsal, že vim vše nejlépe(tím už se mimochodem také oháníš bezdůkazně podruhé)?

Ne, nikde jsi to přímo nepsal. Ale z toho, jak přesně a s jakou jistotou všechno víš - čemu třeba já rozumím, aniž mě znáš, přesně víš, čemu se budu smát, jaký mám smysl pro humor - ta namyšlenost z tvých příspěvků přímo čiší.
Jsem za argumenty rád, ale něčím podložené, ne, že napíšeš podle svých domněnek, čemu třeba já rozumím a na tom postavíš své argumenty.

Ale že takové argumenty nebereš, jak píšeš, je mi z tvého projevu naprosto jasné. A po pravdě je mi to jedno 8-)

PříspěvekNapsal: úte bře 02, 2010 4:49 pm 

Citace:
čemu třeba já rozumím

Tos mi ale napsal sám, že mým příspěvkům nerozumíš, to neni z mé hlavy.

Citace:
přesně víš, čemu se budu smát

Uznávam že zde má dedukce byla trochu unáhlená, leč jak se nakonec ukázalo pravdivá(to neni namyšlenost, ale realita).

Citace:
ta namyšlenost z tvých příspěvků přímo čiší

To necham bez komentáře, ať posoudí každej sám. Dle mě celá tahle ´maserská´ diskuze je jen lekce v komunikaci. A právě to že mě tu stavíš do role namyšleného díky mým příspěvkům je přesně to na co si sám stěžuješ(že vim čemu rozumíš a znam tvůj smysl pro humor), čimž se nejspíš nechtěně dostáváš na moji úroveň.

Citace:
Jsem za argumenty rád, ale něčím podložené, ne, že napíšeš podle svých domněnek, čemu třeba já rozumím a na tom postavíš své argumenty.

Stavim argumenty na stejném podkladu jako ty, viz minulý můj příspěvek.

Citace:
Ale že takové argumenty nebereš, jak píšeš, je mi z tvého projevu naprosto jasné. A po pravdě je mi to jedno 8-)

To chápu. Myslim si to samé. Ale tak v podstatě to děláme pro ostatní, aby viděli pravdu, ne? My už svoji pravdu máme, viď? Takže účel to tak jak tak plní a to je hlavní.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]