Přeji všem přítomným majitelům vozů BMW příjemný pozdní večer,předně se omlouvám za neznalost zdejších poměrů,musím se nejdříve zorientovat,nicméně přiznávám mojí neznalost,nezkušenost s vozem BMW,tudíž bych zde rád čerpal z Vašich bohatých zkušeností,praxe,rad,pomoci.Ačkoliv jsem muž ve věku kdy by se očekávalo jeho obezřetnost,opatrnost,tak jsem nejspíš doplatil na svojí naivitu,neznalost těchto vozů,jsem celoživotní řidič z povolání,vystřídal několik vozů,ale nyní ve svých 45 letech jsem narazil na bandu podvodníků kteří se nyní dobře baví,smějí,mě zůstal v rukou černý Petr,tedy spíše červený...Prodal jsem pod cenou minulou neděli své auto,jelikož nebylo momentálně na opravu,za obdržené peníze jsem projížděl bazary,hledal,vybíral,nenašel nic,tak jsem si zkusil hledat auto na netu na seznamu s.auto,prolezl značky vozů a skončil až u BMW,bohužel nic o nich opravdu nevím,snad jen to,vždy se mi opravdu bavoráčci zamlouvali,krásní...tak jsem si řekl,proč si nesplnit dávný sen,našel inzerát který byl více než lákavý,bylo o autě psáno toliko krásného,tolik vymožeností že to má,super stav,dovoz,tak jsem zavolal a v noci z neděle na pondělí se pro auto jelo,jel jsem pro vonavku,libovku,byla v dílně,tmavá neosvětlená dílna v místě kde libovka stála,nechci popisovat celý průběh prodeje,snad až zde budu řešit problémy,rady které potřebuji všem dojde jak naivní člověk jsem,po ujetí cca 30km cestou domů se ukázalo že jsem opravdu tvrdě naletěl,mám zaděláno na veliké starosti,starosti větší než kdybych si býval nechal své předchozí auto,páni podvodníci se již k ničemu nehlásí,auto nemohu vrátit,zamlčeno bylo tolik věcí,skutečností,a nyní jsem opravdu hodně znechucený,bezmocný,bezradný,okradl jsem vlastně mojí rodinu o naše poslední peníze a dovezl šrot,máme půlročního synka,auto potřebujeme,jsme na maličké vesničce,synek má vrozené astma,tudíž jezdíme po nemocnicích,a když se rozsypalo předchozí auto na které bylo nutné se spolehnout tak nebylo peněz na opravu,nyní jsem nás dostal do ještě větších problémů a rodiná pohoda radost se vytratila díky autu které jsem koupil od lidí bez kouska cti.Je čas tedy sdělit co jsem to koupil-BMW 318 TDS, r.v 1996 najeto až nyní zjištěno-neukazuje se totiž displei,mizerně sotva znatelně 251000km,jsem z plzenského kraje-plzen jih,a těch závad je nespočet,nevím si rady,nevím ceny,nevím jak to řešit,moc se omlouvám že budu tudíž členem neznalým který bude asi otravovat,ptát se,prosit,shánět.díky tedy za prvotní kontakt zde.Josef.
|