Co se týče měření "za bukem", firmy CzechRadar a mediálních masáží, souhlasím. Ale někde je autor trochu mimo, jako tady, cituji: "Opravdu potřebujeme značku STOP (zjednodušeně), když máme už tak přikázáno, abychom dali přednost v jízdě? Prosím, ať je to na daném místě jako doporučení."
Ne značku stop zřejmě nepotřubejeme - budeme se spoléhat, že sváteční řidiči, blondýny a idioti vědí, že tam mají dat přednost v jízdě.
Samozřejmě dneska každý SNBák si myslí, že je dopravní expert a je vidět, že provozování represe z dob KSČ jim evidentně chybí. Pak už stačí nějaký mouleportér a dopravní "expert" může vypouštět své "rozumy" veřejně a to dokonce v PRIMETIME. Aby to mělo váhu, ještě je třeba vytvořit veřejného nepřítele a pak už jenom čerpat ze svých zkušeností v KSČ a nová vyhláška je tu. Ovšem to není nic nového. V dávných dobách to samé vytvářela církev - viz Kladivo na čarodejnice, pak Hitler, pak Komouši; dnes máme Kladivo na řidiče, za pár let zas bude nějaký jiný problém a to bude potřebovat nové "experty" (kokoty). Touha ovládat a kasírovat tu byla je a bude.
Ktomu všemu bych řekl, že kokototi na cestách jsou byli a budou (např. z Trpišovského chování je mi jasné na 99%, že prostě tenhle mačo ty lidi "na brzdy školil") a žádné snižování rychlosti, měření radarem a idiotské předpisy je z cesty nevymýtí. Dokonce ani expert z KSČ. Nejlépe pro nás všechny "neexperty" je, když se pak dovíme z médií, že ten či onen slavný "expert" byl dopaden, jak si to hasí po D1 190km/h, nebo jel za volantem nachmelený jako sládek.
Edit: Opravil jsem si zde pravopisné chyby, bo mi to nedalo... HOWGH.
Naposledy upravil PeteBMW dne pon úno 07, 2011 8:48 pm, celkově upraveno 2
|