zdravim vsechny fandy bmw.mam prosbu,chtel bych koupit bmw 525i 24V Vanos a potreboval bych poradit.Jak poznam ze je to Vanos,jak poznam ze je praskla hlava,na co si dat pri koupi pozor.jsem z plzne a pan ktery ho ma je z pardubic,hned sem mu rekl ze pojedu na pul cesty a ze dal nez do prahy zlicin nejedu,takze to ma nejakych 130km + - neakej km,takze bude ohraty..jde mi oto abych nekoupil auto treba se skrytou zavadu na motoru atd,je to clovek ktery nikdy nemel bmw a nerozumi tomu kdyz sem mu psal jestli je to opravdu vanos tak mi odepisoval (je to radovej 6ti valec) to taky vim ze je radovej 6ti valec,mel sem e30 325i,takze sem z neho nic nedostal,vyfotit to nemohl protoze nema kabel k pc aby poslal fotku.zadam vas proto o radu jak to poznat,jak poznam tu hlavu ze je ko a na co bacha...pojedu stim pak do plzne tak aby se to nekde nevy....chci ho pro mou pani je do baworu hroznej blazen (z pohodli,akcelerace) je uplne unesena,jelikoz mame deti a jezdime casto do nemecka tak se to i hodi..jinac jaka je spotreba u tech 24V??kdyztak me muzete kontaktovat na mailu
[email protected] nebo na skypu: radek325i1
vsem strasne dekuji za rady,preji vsem krasny svatky a novy rok2011 s pozdravem radek