Při brouzdání na netu jsem narazil na zajímavé videjko na
YT:
http://www.youtube.com/watch?v=dKTOyiKLARkJe to úryvek z
TopGear, kde udělají zajímavý test. Na okruhu nechají jet po 10 kol
ekologické auto Toyotu Prius "co to dá" a za ním se bude celou dobu držet
neekologické, sportovní auto BMW M3 E90 a bude se měřit spotřeba.
Pojďme si povědět něco o parametrech vozů:
Toyota Prius: Motor 4válec benzín 1.5l 57kW(78k) + elektromotor 50kw(68k), baterie NiMH
BMW E90 M3: Motor 8válec benzín 4.0l 309kw(420k, v anglicky mluvících zemích 414bhp)
Pro ty co nerozumí anglicky zde uvedu o čem mluví Jeremy Clarkson. Nejprve se zmiňuje o niklu pro NiMH články, který se těží v dole kdesi v Kanadě,kde se naloží na obrovský tanker (30 největších tankeru světa prý zaprasí ovzduší více než všechny auta dohromady - to neříká Clarkson, to jsem někde četl

), odtud putuje nikl do Evropy, pak do Číny, pak do Japonska, kde ho konečně dají do NiMH článku pro
ekologický Prius. OK jdeme na okruh. Zde Prius pojede jak nejrychleji mu to půjde a Clarkson se ho bude držet v M3. Clarkson ještě poznamená, že to byla nejhloupější jízda jeho života, ale co by neudělal pro vědu, že?

10 kol odjeto a výsledek? (kolik auto ujede mílí na gallon benzínu)
Prius: 17,2 mílí/gallon
M3: 19,4 mílí/gallon
Překvapivě M3 prokázalo menší spotřebu. Pak ještě Clarkson povídá, že to není otom jaké mám auto, ale jaký mám styl jízdy.
Co z toho vyplývá? Asi to, že pokud si koupím
ekologické auto ala Prius a budu jezdit stylem Opa-klobouk, opravdu budu mít minimální spotřebu. Jenže koho by bavilo jezdit furt jako Opa 80let plus, že? Párkrat tomu šlápnu po krku, pár předjetých courajících se ženských, město a svižně po dálníci a sem na úrovní M3 s lehkou nohou, kde ovšem lehká noha předčí dynamiku Priuse s nohou těžkou (a taky M3 si člověk nekupuje aby v nich jezdil s lehkou nohou)...
V dnešní době
ekologický =
politický =
byznys!

Asi jako je "ekologický" dýzl, který vypouští do vduchu sice méně CO2, zato hodně více
shitu a sazí!