MarfyE34 píše:
No nazdarek pane, ty abys tu nechyběl co???

Pěkné fotečky, to je na bažáku focený?
Jinak mohu potvrdit, že to má ve fakt super stavu, a i motoricky to jede peckově, měl jsem tu čest a paráda, ještě sehnat nějaké ty BBS 16" alu, sundat vzadu ty folie a je to raketa

No musím být všude

No jo, ty jsi ji vlastně řídil, vím

Je to focené když jedeš přes Výhybku tam u garážích, směrem k Masokombinátu, k těm cigošům, tak jsem tan našel takovou tůňku, na lesní cestě asi 30 m od silnice, fakt pěkný místo. Ti ho někdy ukážu

Jinak já jsem chtěl skutečně kupé, je pohlednější, ale pořád tám dával malou, myslím do autosedačky, tak jsem koupil praktičtější sedan. Ale jednou kupé bude

Třícu jsem dlouho scháněl, hledal.... je to docela těžké sehnat kousek který je zachovalý. A s touhle výbavu, v tomhle stavu a hlavně 2,5i

Minulý majitel měl toto auto neuvěřitelných 9 let, stále si ho mazlil
Kola scháním, Alpiny ale nechci, spíš nějaké límčáky ( Brock, Borbet, RH .... atd). No pořád je co kupovat, s tím jsem ale počítal

for Vasa
No až budeš na Kladně, se ozvi, se někde slezem. Co říkal min. majitel, tak toto bylo dříve total. holátko, veškerou výbavu tam postupně dával, i ten M20B25

Po dvou 2,0i, jsem chtěl už jen 2,5i, těch 30 kw je znát a za stejnou spotřebu .... proč to nekoupit

Je ale fakt, že tyhle kousky pomalu vymírají, je to čím dál víc těžší

A svezení je v tom úžasné, to si musí člověk vyzkoušet, že Marfy