|
Ahoj, mám pár problémů s tímto skvělým autem a tak bych chtěl poprosit o radu toho nejzávažnějšího Jde o to,že když jsem autko koupil,bylo vše v pořádku,po ujetí cca 200km od prodejce,se nezdál být žádný problém. Až při menších projížďkách-tak 50 km se začalo projevovat nepěkné ztrácení výkonu. Když jsem jel se studeným autem,tak začalo ,,skákat, škubat a chtělo zdechnout,vyšlápl jsem spojku,trochu polechtal plyn a bylo po problému. Při ustálené rychlosti mi začalo brzdit motorem...jak kdyby došel benzín,ale hned se zase chytlo,taky se mi stalo,že pří stejné rychlosti nedrželo stejné otáčky,nepatrně ubírá a přidává a to i na tempomat. Nebo když zkoušíte co těch bezmála 200 koníků dokáže,tak při přeřazení a následnému prošlápnutí až na podlahu se zase projeví zpomalení,jako když dojde benzín,pak se ale hned vzbudí a letí jak raketa...
Vyměnil jsem palivový filtr,svíčky a už to nedělá tak často. Napadlo mě,že asi palivové čerpadlo nebude nejzdravější,jde docela slyšet jak bzučí. Na jiném fóru jsem se dozvěděl,že to znamená jeho odchod do věčných lovišť
Tak si nevím rady,může to být nějaké čidlo? Na klice,volnoběžné nebo podobně? Ale zase na volnoběh otáčky nekolísají,výfuk se zdá být taky v pohodě,co se týká katalizátorů,teda aspoň se v nich nic nesype,nehrká. Tak to je třeba tou palivovou pumpou? Taky šlo sem tam cítít benzín v motorovém prostoru,u nádrže nikoliv. Snad mi někdo poradíte a pokud půjde o čidlo-jakékoliv prosím o jeho podrobný popis,zas tak se v E34 nevyznám...díky 
_________________ BMW E34 525i 24V The best of BMW..
|
|