Zdravím všechny, prosím o radu :
E34 projela vyfrézovanou silnicí a po ráně se objevila prázdná nádrž( díra tam nebyla,přestal ukazovat plovák) a výkon klesl na 70%. Dalo se to na diagnostiku a ta hlásila podtlak v palivovém centru, a bylo třeba drzet ve vysokych otackach a na volnobeh to chcipalo, nechaly se vymenit filtry, což nepomohlo. Takže na znova na podrobnější diagnostiku a tam řekli že je špatné vstrikovaci cerpadlo, z vrakáče koupeno neověřené čerpadlo, kamarád ty čerpadla (zřejmě neodborně) prohodil ale nejelo to vubec, odtahlo se to do servisu a tam to nějaký Pivoňka z Kladna zapojil a prý jakože seřídil že to šlo, drzelo to otačky ale jelo to na cca 50% vykonu.Tak je to dodnes s tím že jsem se domníval že to bude podávacím čerpadlem a to bylo skutečně špatné - vůbec nedávalo naftu.Takže jsem ho vyměnil a absolutně se nic nezměnilo.Ale opravdu žádná změna ani trochu.
- Takže si říkám že kdyby to bylo tím vstřikovacím čerpadlem tak jak je možné že si dokáže natáhnout naftu až z nádrže bez pomoci podávacího čerpadla a potom když je spravené tak se nic nezmění.
To je tedy teoretická příčina číslo jedna
-Pak druhá že je rozbitej ten vracecí ventil, který určuje kolik nafty jde do motoru a kolik se vrací tou druhou hadicí zpátky do nádrže.
-Ještě by to mohl být potenciometr plynu, jenže to by se zase auto rozjelo na spojku, což teď nejde.
- Ještě mě napadlo co by se stalo kdybych čirou náhodou při výměně toho podávacího čerpadla prohodil hadičky, jestli by to jelo. Ale to je dost nepravděpodobné

Má někdo prosím nějaký nápad? Je divné že to všechno vlastně začalo po drncnutí přes díru.