BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je ned črc 06, 2025 8:55 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: sob zář 03, 2011 12:04 am 

Zdravim mam problem u E39 r.v.2003 530d automat v kombi, cca 202tkm. Nastartuju, motor se zahreje a pocas jizdy mi pipne jednou BC a automat jakoby prestal radit. Respektive teda radi, ale hodne opozdene, nebo spis pomalu, nereaguje na plynovy pedal.Jenom na rozjezd z krizovatky potrebuju cca 20-30sekund. Jel jsem z brna do hodonina, na dalnici pohoda a pred hodoninem to zaclo blbnout(cca po 60km), takze do hodonina jsem se "doplazil".
Pak po asi 2hodinach co jsem auto odstavil, jsem ho nastartoval a jelo.Po cca 4ech km to same. Piplo, BC neco napsal (mam vypadane diody-nektere mi nesviti na BC, takze jsem to nemohl rozlustit, co presne psal).
Auto mam cca mesic a pul a ujel jsem cca tisic km. Predtim jelo v pohode, zadne pocukavani u prevodovky medzi stupnema, nebo tak neco.
Prosim o radu, nebo aspon navest na nejaky spravny smer, jak se dopadit k tomu problemu, protoze auto potrebuju.
Predem diky

PříspěvekNapsal: úte říj 04, 2011 12:15 am 

To co popisuješ vypadá na to,že ti převodovka skáče do not programu (nouzový režim) a nejede to protože v not programu tam máš hozenou jen trojku tak proto ten dlouhý rozjezd z křižovatky! Začni tím,že se koukni jestli máš v převodovce dost oleje a modli se ať tam nemáš prokluz lamel to by bylo na pí...u pak!

PříspěvekNapsal: úte říj 04, 2011 7:28 am 

mnel jsem to napichnute na diagnostice a neradi to treti a paty prevodovy stupen

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]