BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je ned čer 08, 2025 9:04 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: E39 - Navigace
PříspěvekNapsal: čtv led 06, 2011 4:20 pm 

Už tu bylo hodně tématu a proto se omluvám, že zakládam nové. Jenže v těch předchozich jsem nenašel co bych potřebovat a to...

Našel jsem, že jsou navigace MK2, MK3 a MK4. Jaký je mezi nimi rozdil? Je to nějaké výrobní označení? Dá se dle toho hledat i na netu? Chtěl bych si jednu v blízké budoucnosti pořídit.
Pokud by jste mi ještě mohli poradit, co vše k tomu patři? Zjistil jsem, že:
Samotna navigace 16:9, kabeláž, anténa pro rádio, gps anténa, cd changer a snad i anténa pro TV? I když tu asi v ČR moc nevyužiju. Nevíte někdo orientační cenu za komplet? Víděl jsem totiž jak za 4.000 Kč, tak i za 20.000 Kč. Trochu velký rozdil v ceně :shock:

Jinak na netu jsem pak našel tuhle tu hračku, pry pro BMW E39. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Vidim, že už má i MP3 a takové věcičky. Komunikuje to ale s BC a multifunkčním volantem?
http://www.autocarplaza.com/bmw-m5-1995 ... s-420.html
I když to ještě zkusim napsat výrobci, co mi k tomu řekne. Kdyby o tom nikdo nic nevědel, tak sem pak hodim odpověď výrobce. Stoji cca 15.000 Kč nová, takže by se to dalo nějak tak zkousnout ;)

Všem díky za pomoc, nedávno jsem si koupil první BMW E39, 2.5D, r.v. 2001, M-Packet - můžu za sebe říct, že jsem s ní naprosto spokojený. Po Octávce 1.9TDI je to příjemná změna 8-)

Předmět příspěvku: Re: E39 - Navigace
PříspěvekNapsal: stř led 12, 2011 12:07 pm 

Tu navigaci už dost lidí má a dá se sehnat za 15 i u nás a celkem si to pochvalujou tak nevim. V autě vypadá celkem pěkně ale víc bohužel nevim.

Předmět příspěvku: Re: E39 - Navigace
PříspěvekNapsal: ned led 23, 2011 7:35 pm 

taky to řeším a koukal jsem na ebay.de a dá se to tam koupit. ceny jsou dost rozdílné. original bord monitor a ty ostatní věci. kabeláž anténa mechanika na CD. Já se v tom taky nevyznám budu muset najít někoho aby mi řekl co všechno je k tomu potřeba.

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]