BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je ned čer 08, 2025 5:18 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: benzin 2.5
PříspěvekNapsal: stř čer 08, 2016 9:38 am 

Ahoj

Nejdriv chci rict ze bmw nemam a ani sem ho nikdy nemel tak omluvte mozna debilni otazky :D

Uvazuji o zakoupeni nejakejho BMW s timto motorem protoze sem zatim mel jen 1.1, 1.3 a dvakrat 1.6 nejsilnejsi byl focus 85 kw :D a uz me to nebavi a taky co sem koukal je plno aut s timto motorem co ma najeto vice nez 500 000 to me dcl zaujalo sice mam auto 2005 ale verim ze takove bmw z roku 98 by najelo mnohem vic :)

Jde mi hlavne o poruchy motoru jake jsou caste a jak moc je draha udrzba treba u focuse se musi pri rozvodech menit i solenoidy a rozvodova kola aby spravne fungovalo promenne casovani ti vct a co sem cetl tak 2.5 od bmw ho ma taky myslim ze vanos nebo tak nejak
Znamena to ze neco podobneho se musi menit i u bmw nebo je tento sistem reseny jinak a obejde se bez udrzby

Je to pro me tezke rozhodnuti prejit z auta rok 2005 na rok 95-2000 mam z toho docela strach ale jsem zastancem toho ze stary a poradny motor to nove prezije i kdyz je u nich 10 let rozdil :) jen bych rad kdyby mi to nekdo potvrdil

Predem moc dekuji :)

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]