Mám problém s E36 318i M43, poslední dobou se mi dostává vlhkost do elektroniky když víc prší a pak si to auto dělá co chce. Asi před měsícem sem v noci za deště najel pár kilometrů, všechno v pořádku, ráno nastartuju, tak půl minuty to jelo na volnoběh a jak sem se rozjížděl tak to zdechlo a už sem nenastartoval. Vytahl sem jednu svíčku jestli hází a při tom to chytlo na tři válce, tak sem ju tam vrátil, nastartoval a za minutu to zase zdechlo a už neházela. Někdy k večeru sem to zase zkusil a od té doby to zase jelo. Včera hodně pršelo a zase to začalo blbnout. Jak sem jel tak chvilku to moc netáhlo, pak to zase přidávalo plyn i když sem ho pustil, asi tak vteřinu, když sem za jízdy vyšlapl spojku tak kolísaly otáčky, asi mezi 700-3000, pak to zase bylo chvilku v pohodě, celou dobu se to tak střídalo. Dom sem teda dojel. Ale druhej den sem si všiml že se samo zaplo čerpadlo na benzín, i s vyplým zapalováním a celou noc mi to teklo do sání a přes filtr ven, asi 20 litrů podle palivoměru, takže sem musel odpojit baterku. Když sem ju znova zapojil tak čerpadlo zase jelo. Pravděpodobně to bude tou vodou. Neví někdo co s tím aby se to už nestávalo, nebo kam by se ta voda mohla dostávat? Díky moc.
|