Dobrý den,
Dnes jsem si přivezl repasovaný vstřik i s protokolem z vrakoviště odkud jsem už dříve nějaké vezl. Nechal si ho v servisu namontovat a po montáži mi řekl technik, zda ten motor vydává normálně takový zvuk. Tak jsem si do toho sedl, nastartoval a cvakal jsem jako hodinky. Mohu samozřejmě to cvakání nahrát na telefon a upnout ho sem jen jsem pročetl mnoho diskuzí a všude píšou něco jiného. Cvaká mi to na volnoběh a při přidání plynu se cvakání zrychluje. Kamarád si myslel zda není v háji ten vstřik, ale po postupném odpojování motor nepřestal cvakat. Jel předtím na 5 válců, protože byl vstřik v háji a technik říkal, že netěsnil. Takže měnili i podložku a běží normálně na 6. Táhne normálně ale cvaká jak bomba. Nevíte co s tím ? .. bojím se už i těch nejhorších věcí zrovna před prodejem toho auta.
Jedná se o BMW 330d 135kw
https://www.youtube.com/watch?v=F5PElDNzV2Y&feature=youtu.be .. zde je to video .. ten první zvuk je normálně motor, to je tam někde dirka ve svodech, ale ten druhej zvuk to cvakání. To mě zájímá :-/