BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je ned čer 08, 2025 9:12 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: sob úno 15, 2014 3:49 pm 

Dobry den.Omlouvam se pokud je jiz zalozene nejake podobne vlakno onoho problemu.

Potreboval bych radu ohledne nastartovani auta.Zkusim popsat podrobneji:Auto mi stalo cca 8 dnu na parkovisti coz vlastne stoji doted.Kdyz jsem prisel k autu a chtel nastartovat tak auto ani neskytlo,ale vsechny kontrolky svitili.Ani starter neskytl.Rekl jsem si dobra...bude to baterie a nema cenu startovat pres kabely stejne je vybita.Dobre...baterii z kufru vyndal,nabil a dal zpatky.Jenze problem stejny a nejde nastartovat.Stejny problem jako kdyz jsem po 8smi dnech chtel nastartovat.Nevim kde muze byt chyba a nejsem do bmw zasvecen a vlastne je to vlastne muj prvni vuz tehle znacky pul roku.Prosim o zasvecene aby mi poradili jak chybu odstranit a dat vuz do provozu.

PříspěvekNapsal: ned pro 21, 2014 3:43 pm 

ahoj je zname ze u všech novějších bmw e9--- nesmis vyndat bateriji bez jiné na preklemovani ,kamarat udelal to same skoci tam automaticky toto weg far schpere , je to zablokovani oderzdu ted to dem zkusit jestli to klapne s moji diagnostikou smazat popřípadě vse nastavyt na zakladni hodnoty zatím nevime jinak te bude cekat origo servis bmw ty uz si stim poradi jasne bude to stat peníze.cau Plaja

PříspěvekNapsal: pon pro 22, 2014 11:56 pm 

Auto hlásí nějakou chybu? Zkusil bych na minus pólu odpojit dva malé konektory, jsou od IBS senzoru, který hlídá napájení. Když odejde, tak blokuje startování.

Ale může to být i něco jiného, např. u touringu s panorama střechou bude zateklo u power modulů pod podlážkou v kufru apod.

PříspěvekNapsal: sob čer 27, 2015 2:47 pm 

nemel jsi ji vyndavat :-) ale zkusit to pres kabely. Ja to takhle delam bohuzel docela casto, protoze kdyz delam neco na aute zapominam baterku odpojit a ona se za cca 4 hodiny uplne vybije tim zhavenim. Kolikrat mi nesviti uz ani kontrolky a pres kabely bez jedinyho problemu nastartuji.

PříspěvekNapsal: sob čer 27, 2015 2:49 pm 

pripradne pokud nemas jinou moznost a stojis pekne z kopce, tak zapomen co se vsechno rika o novych autech a normalne pres 2 to nakopni.

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]