Zdravím vás,
prosím o radu. Na mém autě proběhla oprava kolísajícího volnoběhu a vynechávání motoru. Vše bylo způsobeno množstvím zpuchřelých těsnění, podtlakových hadiček, špatným těsněním pod sáním a prasklou gumovou membránou, ovládající klapku sání. (nikdy jsem o ní neslyšel - údajně vyrovnává tlaky v sacím potrubí).
Tyto potíže zmizely, ale objevila se nová. Mám velký problém se startováním, hlavně teplého motoru. Dnes jsem přijel domu a před domem jsem vypnul motor a už nešel nastartovat. Až po půl hodině. Oznámil jsem to v servise, kde jsem to měl a začli jsme hledat příčinu. Nejdřív výměna teplotního čidla - bez výsledku. Potom svíčky - bez výsledku. Naposledy jsme zkusili odpojit hadičku od té gumové membrány, protože byla použita z jiného motoru a byla možnost, že špatně funguje. Opět bez výsledku. Prosím o radu, čím by to mohlo být. Před touto opravou auto startovalo normálně. Svíčky jsou po pár km černé a mokré. Auto se taky po nastartování hltí a je náchylné na chcípnutí při rozjezdu. Po čase však jede jako drak. Děkuju, už si nevím rady já ani servis.
|