BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je pát čer 06, 2025 7:52 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: e36 2.0 vanos - hádá se
PříspěvekNapsal: úte úno 05, 2013 5:17 am 

zdravím nevím si rady, škube mi motor a dost často nechce jít na všech 6 válců. převážně to dělá v nízkých otáčkách cca do 3500 pak když mu naložím tak se většinou chytnou všechny. nevím čím by to mělo být protože někdy mi jede úplně krásně i v nízkých asi podle nálady :D. vyčistil jsem svíčky a okouknul takoví ty běžný věci a opravdu nevím

Předmět příspěvku: Re: e36 2.0 vanos - hádá se
PříspěvekNapsal: pon dub 08, 2013 2:34 pm 

taky se mi to stalo, kdyz jsem po roce a pul nakopnul 325 vanos... Sundej plastovej kryt motoru , vytahny všechny indukční cívky (to je to co je pripojene na svíčky) potom si kup KONTACTO,, je to kontaktní spray na elektroinstalace ,,,, prostříkni svíčky ale jen lehce 0,5 vteřin potom prostříkni cívky trochudele cca 2,5s,, bude to kapat, tak si pod to dej hadr, zkontroluj ze dobre tesní každa cívka, a nemá praskliny na středu gumy,,, potm je připoj a ujisti se ze jsou dobře zapojene, potom prostříkni kontactem ty malicke kabílky u matiček, co držej cívky, jsou to kostry takze jen lehce a utri pak okolo hadrem aby to nestejkalo. no pak to nastartuj a chvilku počkej nech ho bezet 3 minuty a pak se jed project ono se to chyti, jestli to neni timtak to bude lambda sonda, privod vzduchu palivove cerpadlo, nebo stará baterka, ale o ty baterce pochybuju

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]