BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je ned čer 08, 2025 1:09 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: e46 nenastartuje
PříspěvekNapsal: ned črc 29, 2012 12:40 pm 

Včera byl slejvák/bouřka jako pjase (východní čechy), bylo vidět tak na metr a v zatáčce na státní silnici mě vypnul motor přátelé, jedu a najednou se rozsvítily kontrolky baterky a olejničky, klasicky jako když otočíte klíčkem a chcete startovat, takže myslím červená barva abych nekecal, nicméně se mi podařilo sehnat odtah atd. jenže, ted mi auto nejde nastartovat !!!..kontrolky všechno svítí jak má, poté pozhasíná (až samozřejmě na baterku a oplejničku) ale motor sice točí, škytá bo jak to napsat ale nenaskočí, prostě nenastartuju !! Dnes dopoledne jsem to zkoušel ale prostě nechytne !!
Mám dvě verze které mě napadly: chvíli předtím, než mi vypnul motor se mi navalila voda pod přední kola až to hodilo s autem a to jsem jel padesátkou jen pro představivost jakej byl liják a moc vody na silnici, tak jeslti se nemohlo něco dostat zespodu do auta.
Druhá a to reálnější pro mě je, že mi mohla prasknout hadička na přečerpávání nafty, ptz jak vím, tak máme dvě nádrže kvůli pohonu na zadní kola, je to možné ?
Nebo jaké jsou další možnost ? kdyby to blyo baterkou, tak by to vypadlo jinak ne ? a to jsem jí na konci zimy dobíjel

e46 320D touring 110 kw m-packet

Předmět příspěvku: Re: e46 nenastartuje
PříspěvekNapsal: úte črc 31, 2012 6:52 pm 

Může být rozpárovaný imobilizér, mohlo zatéct do okruhu hlavního relé. Odkud jsi? Začal bych diagnostikou.

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]