BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

Právě je úte čer 17, 2025 7:04 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: stř lis 24, 2010 11:03 am 

Ahoj mam takovej dotaz. Nesviti mi podsviceni ventylatoru a taky ovladani svetel. Nejdriv jsem myslel ze to preziju ale vecer je to docela otravne. Kazdopadne nejsem si jisty jestli je neco s elektro instalaci a nebo zarovkama. Uz jsem se pokousel vyndat ovladac ventylatoru ale dosel jsem k zaveru ze bych musel odstrojit skoro celou palubni desku. Tak se ptam jestli je nejaky trik nebo snadnejisi cestak k vymene, nebo opravdu budu muset jit tou tezsi cestou ? Jinak na webu ani v servisnim manulalu jsem k tomu nic nenasel.

PříspěvekNapsal: stř lis 24, 2010 11:38 am 

Je tam určo prasklá žárovka a nemusíš rozdělávat celou palubovku, určo ten panel od ventilátoru jde vytáhnout, měl by tam být jenom "zasunutý"
Od světel se mi zdá, že je tam přišroubovaný jedním šroubkem, musel bych se kuknout, ale až o víkendu (třeba někdo mezitím poradí)

PříspěvekNapsal: stř lis 24, 2010 5:22 pm 

Tim ze je to tam jen zasunute si nejsem jisty. Rozebral jem cast interieru od rucni brzdy pres radici paku po hodiny a radio. a zustalo mi tam jen ovladani od ventylatoru. Nechtel jsem pouzit zbytecne hrubou silu. Abych neco neurval nebo neulomil. Nahmatal jsem tam dva srouby ale k nem se nedostanu pro ze na kazde strane stedoveho tunelu je tyc ktera je kryje. Jo jeste jsem zapomel dodat ze mam E36 sedana r1996 jestli jestli to ma nejaky vyznam. Kazdopadne je mozne ze je tam jen zasunuty akorad se mi zatim nepovedlo najit nejake "misto,packu,cvocek" ktery zmackout aby to slo vytahnout. :) ale dik za radu. Budu hledat

PříspěvekNapsal: stř lis 24, 2010 7:58 pm 

e36tku bez digi klimy jsem "nerozdělával" a vycházel jsem z toho, že digi klima je tam pouze "zasunutá"

PříspěvekNapsal: pon pro 06, 2010 12:13 pm 

Ahoj tak uz jse vyresil jak na to podsviceni u tech ventylatorum. Musi se vytahnou ty otocne knofliky ovladani. Slo to snadno bez problemu. Podnima jsou schovany dva souby. Po jejich odstraneni se slovek krasne dostane k zarovicce. :-)

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]