Je pěkně,mám volno,tak jsem se pustil do výměny iteriéru.Zažal jsem odstrojovat plast po plastu od 5 dveří a hned v kufru jsem narazil 2 nezapojené konektory.Jsou u levého zadního tlumiče jedna patice je velká a plochá,šedá(obdélníková),druhá je menší a obě jsou zabalené v mirelonu.
Další drátek se válel taky v kufru uprostřed,asi kostra(je žlutozelený) a je vedený středovým tunelem pod kobercem a končil za zadníma sedačkama kde ho je asi cca 30cm v kufru.
Středovým tunelem je vyvedený drátek k ručce a je taky volný.Ručka mi svítila na kontrolce,ale když jsem s ní povergloval tak problikávala-brala až na hoře a drží jen jedno kolo,takže nejspíše výměna,protože skrátit jí už nejde.Mohl bych se kouknut jestli svítí,protože jestli nee,tak se to asi odpojilo při demontáži.
No a to už se dostávám pod palubovku.,kde by měly být repráky,ale nejsou protože si je bývalý majitel vymontoval aniž by mi to řekl.Nicméně z těch otvoru-zase dráty,smotané a jeden pár tenkých černých na každé straně vedených dozadu pod sedák.Tam končí.Nemám tucha k čemu by tam mohly vést.Délkově mi tam k ničemu nepasují.
No a pomalu se blížím ke konci,ale ještě se zastavím u volantu.Pod ním mi taky visí malý plochý černobílý konektorek,byl šikovně zastrčený v ostatních drátech,takže taky nevím.
Prostě všude je něco nezapojeného,ale všechno funguje,tak jsem z toho tak trochu jelen
Ale z čeho jsem úplně mimo je to,že mám málé BC,které nefungovalo.Když jsem ho dneska vytáhl,tak jsem zjistil že ani nemohlo,protože tam za boha nemůžu najít konektor pro zapojení-auto je r.v.1997,taky mi neustále jede ventílátorek na panelu klimatizace,prostě se nevypne.Múžu ho odpojit a fungovat bez něj?
No po dnešku mám celkem strach sundávat palubovku a tak bych se chtěl zeptat na co bych si při tom měl dávat pozor.Co Bagy mám kvůli ním odpojovat baterku?
Chtěl bych se zeptat jak ozvučit auto.Nejsem žádný hifi nadšenec,ale když jsem narazil na ty prázdné otvory,tak bych něco koupil at to pěkně hraje a nevím jak je to rozměrově s reprákama-tohle jsem nikdy neřešil.Originál je prý nicmoc,ale to nemůžu posoudit,když mi hrajjou jenom dveře a strop-je to takové bezbasové.Rádio mám 4x53w.
No a to už je konec téhle pohádky,Nejdou mi sem vložit fotky,protože by hodně upřesnili moje zmatená slova,ale mohu zaslat mailem.
Předem děkuji za rady a názory.Teda pokud budete reágovat,což pevně doufám fx323i