BMW fórum

Diskusní fórum přátelů značky BMW a automobilů obecně

 

Právě je čtv bře 28, 2024 9:06 pm

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: BMW Z3
PříspěvekNapsal: ned čer 24, 2018 12:26 pm 
Offline

Registrován: ned čer 24, 2018 12:06 pm
Příspěvky: 1
Zdravím,

už nějakou dobu přemýšlím o nějakém kabriu na letní vyjížďky, motorku jsem zavrhl a po všech možných autech o kterých jsem přemýšlel jsem skončil u BMW Z3. Problém je že jich je celkem málo a informací o nich je o to méně. Nemáte s nimi někdo zkušenosti?

Dost lidí mi říkalo že když BMW tak jedině šestiválec, tudíž 2.0, ale těch je hodně málo a vzhledem k tomu že nemám závodnické manýry je pro mě zbytečný. O něco více je 1.9 103KW, který by se mi taky líbil, má už i samosvor oproti základní 1.8 85Kw, která by taky ale dle toho co jsem našel bohatě stačila na běžné ježdění.

Všechny co jsem našel mají 150 000+ najeto, takže by mě zajímalo spíš který motor bude spolehlivější co se týče údržby a případného shánění náhradních dílů.

Další věc je že většina ze Z3 u nás je z Autocentrum Janovský Nový Bydžov - na ty jsem našel pár recenzí, půlka super, druhá půlka tragédie - s tím někdo zkušenosti nemá?

Dovoz z německa je taky varianta, ale tam se ceny příliš neliší a dost z těch líbivých (nalezeno na mobile.de) je na druhé straně německa kolem 600 kilometrů daleko, což už je úplně kontraproduktivní.

Někde bych si do toho taky potřeboval sednout jestli se tam vůbec se svými 190 cm vejdu, ale v okolí není skoro nic mimo soukromých inzerentů, které nechci otravovat dokud nebudu mít tak nějak jisto co vůbec chci.

Snad někdo budete vědět alespoň něco málo z mých asi zmatečných dotazů.

Díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: BMW Z3
PříspěvekNapsal: pon črc 09, 2018 8:27 pm 
Offline

Registrován: pon črc 09, 2018 7:32 pm
Příspěvky: 1
Nevim,co konkretne te zajima ale vseobecne.Na dnesni dobu žádná z3 krom verze 3.0i a m moc nejede sám mám 2.2i 125kw,da se říct že ti ujede kazdy rodinny kombík.To auto je ale o něčem jiném.Není to o rychlosti ani pohodlí to tam nehledej,spíš tu motorku.Takže pokud by ti nechyběl zvuk 6válce klidně i 4válec.Se 190cm jsi asi tak na hraně.Jezdí se mnou bratranec se 194 a střechy se nedotýká.Jiná věc je koupě v poslední době jdou pěkné kusy celkem rychle nahoru a je jich málo.Pokud by tě něco zajímalo napiš.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
phpBB SEO